bobale

Members
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bobale

 • Rank
  bmw pocetnik

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Ime i prezime
  Slobodan Jovanović
 • Lokacija
  Leskovac
 • Automobil
  .
 1. Na žalošt ljudi često nemaju procenu gde može a gde ne može da se divlja, kao što vozač Hyundai Coupea nije imao procenu pa je uleteo u jednu kocku. Mislim jebote kolona krene samo par metra pa stane, nije mi jasno gde se onolko zaleteo. Zna li neko koliko je kocka oštećena? Nju nisam video posle, a Hyundai je prilično oštećen. Naravno, sve pohvale za organizatore, svaka čast :thumbsup:
 2. Pa nije valjda tolko loše? Kad si otišo nije tolko loše zvučao kad si ubacio u 2. :)
 3. Evo još jednog primera kako se rešava BMW vs Opel: staviš originalne Astrine felne na kockicu, a u sredini Opelov znak prelepiš BMW značkama sa pijace :rolleyes:
 4. Zaboravih da naglasim, sedišta u kockici su iz Kadetta D GT/E ;)
 5. Dok se mi ovde raspravljamo BMW vs Opel, neko ovde uspešno miri dve strane tako što stavlja Opelova sedišta u E30 ;)
 6. Pa dobro, Astra GSI ima 150ks, a koliko imaš ti? :dance3:
 7. Najzad glas zdravog razuma :dance3:
 8. Imao sam priliku da probam 1.9d, i u odnosu na snagu motora imao je nenormalno jake kočnice :).
 9. Rezultatati sa testa: Fiat Punto I i BMW E36 Fiat Punto II i BMW E46 P.S. Punto II ima jedan poen više nego E46 :)
 10. Pa dobro, Punto II i nije toliko loš, ima 4 zvezdica na crash testu, isto koliko i E46 :). Čisto da spomenem, Punto I ima bolji rezultat na EuroNCAP testu od E36. Ko ne veruje, neka sam pogleda :).
 11. Mi se nismo razumeli. Mislio sam da krenete iz prve na 30-40km/h ili iz druge na nekoj većoj brzini, ali da ti budeš u obrtajima. Kako možeš da porediš tvojih 4.700 i Puntovih 4.000 obrtaja, koliko već? Pa nisu isti motori, pogonsko gorivo, isti prenosni odnosi, da ne nabrajam dalje. Kad sam reko da počnete na znak iz viših obrtaja mislio sam da uskladite brzinu kretanja tako da si na startu u višim obrtajima. Pa pošto ste namerno probali tako, da vidite razliku, šta se onda čudiš što te oflekao dizelaš kom je sav obrtni momenat dostupan skoro odmah iznad ler gasa? :D
 12. Hvala, trudim se :rolleyes:. Zaboravio si da je Puntu max obrtni momenat dostupan već na 1.700-1.800 obrtaja, dok je tebi tek na 4.200. Nisi smeo da dozvoliš da krenete trku iz tako niskih obrtaja. Da ste krenuli iz 4.000 rpm da vidiš dal' bi ti pobego Punto :D. To svakako, kom bi bilo sve jedno :).
 13. Lepo je to što ih dereš sa autom iz '85, ali šta da ti (ne daj Bože) na krivini neka budala pređe u tvoju traku, ko će od vas dvoje da bude u boljoj poziciji, ti u 25 godina starom autu ili on u u Passatu B6 sa 5 zvezdica na EuroNCAP? Nije sve u brzini :rolleyes:.
 14. Evo i puna rezolucija ;)
 15. Pitao sam Igora, ali da pitam i vas ovde: ima li jedno mesto da me neko od vas poveze za Leskovac, da i ja malo uživam u zimskim čarolijama, pošto u Nišu nemam auto? :)