hermes

Members
 • Content Count

  1588
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hermes

 • Rank
  bmw majstor
 • Birthday 04/04/1916

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Ime i prezime
  Toma
 • Lokacija
  Nis
 • Automobil
  F117
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=1240

Recent Profile Visitors

2296 profile views
 1. hermes

  Oglasi

  Kako disk uopste moze biti ovalan? Dobos i ovalnost, ajde i moze....a kojom tehnikom to proveravaju, da mi je znati....debilizam.
 2. hermes

  Oglasi

  CarVertical uglavnom ima smisla za relativno nove automobile. Do 5-6 godina starosti....za njih se dobije malo jasnija slika.
 3. hermes

  Oglasi

  Ne mora novo, samo nek je M:)
 4. hermes

  Neki moji utisci E90/91 VS E87

  I nasa iskustva su da je nas auto uvek bolji od tudjeg.
 5. hermes

  Oglasi

  Sad ispade svi kacili onaj link o razlikama u motorima:)
 6. hermes

  Oglasi

  Svi 2,0 motori su isti ko sto je ista kineska felna i original bmw felna. Isto izgleda do detalja, al nije isto. Al sve sto se procita na internetu je istina....pa i ovo moje. Uzivajte, isto je, a oni su glupi, pa uvaljuju isti motor sa drugacijom mapom koji lako mozes da promenis.
 7. hermes

  Oglasi

  Ovo nase skart trsite i muljavine i vracanje km nas je upropastilo, sustinski utuklo u mozak. Pa koliko bi hteli da kosta BMW petica sa 100k predjenih? 100, bre....na stranu da li je to tacno, ali pretpostavimo da jeste. Al nema masazu 16.prsljena, cvrc....a i grebnut branik, lele, begaj.
 8. hermes

  Kupovina Bmw e46 330i

  Identicno, hteo 2,5, trazio, vrteo, al nema dobrih.... a na kraju uzeo 2,2. Bitno da je 6 cil. i da je limarijski u dobrom stanju, nepipan.
 9. A uradi jedan naoko glup, ali efikasan test.....kad nece da upali vruc, polij mu hladnom vodom senzor radilice, pa probaj.
 10. Ako su obrisali greske, i upalio je onda, nije do racunara. Racunar samo belezi greske koje neko drugi pravi. Ako vec ides kod njih da nesto rade s ECU-om, insistiraj da ces da platis samo ako rese problem....ali ja mislim da tu nije problem.
 11. hermes

  Kupovina Bmw e46 330i

  Ako mislis da zadrzis taj auto, gledaj iskljucivo automobile koji imaju odlicnu i iskljucivo odlicnu limariju, neradjenu. Posle gledaj ostalo.
 12. Jesi li stavio originalan senzor radilice?
 13. hermes

  Savet oko sirine guma za felne...

  Cudno. Ja na E46 imam Style 162 i nazad fabricki propisane 255/35 gume i nikad nije nista zakacilo, a imam fabricki sport vesanje (S226).
 14. hermes

  Savet oko sirine guma za felne...

  Mozes. Samo treba voditi racuna o sirini felne, nije isto izbacena felna sa razlicitom sirinom, a istim ETom. Konkretno, 8J i ET38 najverovatnije staje bez problema.
 15. hermes

  Savet oko sirine guma za felne...

  Permutovao sam kad sam pisao...covek pitao da stavi 205/50 na 8j, a ja mu u odgovoru napisao da smesno izgleda 8j i 225 guma....a htedoh napisati 205 guma. Lapsus linguae. Naravno, na 8j ide 225 guma...