Nadjalin D.

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nadjalin D.

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/15/1983

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dusan Nadjalin
  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Automobil
    E46 320d
  1. belo je belo:) pozzz....
  2. Klasicni beli su najlepshi.oni crni su gadni.prolazim pored jedne 46-ice skoro svaki dan sa crnim.ruzno mu stoje.meni su najlepsi beli,i ja treba da menjam i uzecu iste bele.o ukusima ne vredi raspravljati,moj savet je beli sa onim crnim sijalicama.
  3. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>................................................................. :)
  4. Ma bitno mi je da ja imam napred el.podizace sto vozim,oni pozadi sto samo zveraju kroz prozor neka vrte onu rucku i onako nista ne rade.....E sad ko misli da su neophodni podizaci i nazad neka juri kola s podizacima i nazad. :rofl:
  5. Nije tajna,septembra 2008 sam ga platio 11500 evrica,al vredi svaki evro,motor je barut suv,od ulaganja sam imao na startu nosace motora i senzor za nivo ulja i nista vise.kucam u drvo!!!!!!!!
  6. Nema zadnjih el.podizaca,nema ni potrebe za njima pozadi.
  7. Pritisne se gore pa se otvori na dole.Nije sprej ne koristim to,imam neko mleko za enterijer,ne sija to tako jako vec zbog blica tako odaje.A nema ni mogucnosti da bukne jer ne palim ni ja niti ko drugi pljugu u kolima. :D
  8. Otvara se na dole,a vidjao sam na nekim modelima doduse 2002 god da se otvara na gore.
  9. Da iz nemacke je uvoz,ja sam drugi vlasnik,stvarno je ocuvan svaka cast onom shvabi.Nisu tonirana stakla vec je vece bilo kad sam slikao pa tako deluje.Od opreme ima xenone,park.senzore,dig.klimu,cd,el.podizace,prskalice farova,bord,6 air bagova,asc,kozni volan,naslon za ruku.Uz njega sam dobio i chelicne felne sa gumama 15-ice.Zanima me dali moze da se tjunira i koliko(imam 136 konja) ,naravno koliko to kosta(mozda je neko radio ili zna nekog ko je radio),unapred hvala.a evo islika enterijera:
  10. Nadam se da cu uspeti da ih ucitam pa evo slika mog ljubimca sveze okupanog,prosto trazi da ga slikam.
  11. Zovem se Nadjalin Dusan i pozdravljam sve forumashe,nov sam na forumu kao i u bmw svetu,nadam se da cu dosta toga nauciti od iskusnijih vlasnika bmwejaca.Inace sam pre par meseci kupio jedan lep i ocuvan E46 320d 2001 god.