shadowline

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shadowline

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/29/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    ANTE MIHALJEVIĆ
  • Lokacija
    Vrgorac, Hrvatska
  • Automobil
    BMW 325 TDS
  1. svaka čast na trudu i znanju, auto je strava! :pleasantry: Samo naprid!! :dance3:
  2. dalibore kad imas toliko vremena za slikat i stavljat slike ovih sedmica, moga si prošetat do limara pa poslikat sta se radi, mislin da je puno veći interes za tu sedmicu nego sve ove druge, mislin da i ostali tako misle!!!
  3. auto ko apoteka, svaka čast! :worshipbmwts9:
  4. auto je bomba, i ovo je L jer ima duža zadnja vrata! druže svaka čast za kola!!
  5. Nisam ljubitelj karavana, ali auto je stvarno vrhunsko i lipo izgleda, svaka čast!
  6. extra auto, izgleda dosta očuvan, svaka čast! ;)
  7. Evo malo da zanovim temu, danas stigli tamni prednji i bočni žmigavci, pa je red da se okače slike, tako je obećano!!!! ;) Ja san zadovoljan, sad bi na red tribali doć i štopovi, ali polako, ubi ova kriza j... je! :) Ko što se vidi na slikama, skinute su alu felge i vraćene čelične sa zimskin gumama, a zbog problema na tehničkom mora sam skidat prednja stakla, ali su odma vraćena na auto.
  8. Zaljepit ću ljepilom za šoferšajbu, a što se tiče žarulja u žmigavcima - mogu se promjenit bez skidanja žmigavaca, bez problema!!!
  9. Sa čime je najbolje zaljepit ove obrve, ja sam neke dobio od prijatelja pa sam probao običnim ljepilom za plastiku ali ne drži. :drinks: Da probam sa ljepilom za šoferku ili da probam sa pištoljem za varenje plastike?
  10. Kad sam isao zatamnjivati stakla, svi su govorili da prednja nesmiju biti zatamnjena. Ja sam nazad stavio 70% a naprid 50% (3M folije), namjerno sam naprid stavio manje zatamnjenje kao da bude manji problem, inače bi sve stavio 70%. Tako da sam svjesno to radio iako sam se nadao problemima. Jednu godinu sam prošao tehnički bez problema, prošao bi i ove godine da nisu postavljene jebene kamere. Što se tiče policije, dosad su me par puta samo onako upitali znaš li da nesmiš imat zatamnjena prednja stakla i to je to. iako sam siguran da sam naišao na pravu budalu sigurno bi mi napisao kaznu.
  11. evo bome i mene vratiše na tehničkom, kaže skini prednje folije pa dodji jer su im ugradili kamere koje slikaju auto i nesmiju više puštati nikoga. i tako sam donio sa otpada dva stakla, zamjenio moja i prošao, a sad opet vraćaj nazad tamna!!! Ko ih j..., bit će tamno i gotovo!
  12. ma sve je to dobro, ali šta je sa razbijenom sedmicom 760iL? Mislim da to zanima dosta ljudi!!!
  13. Pa ima li ista novo u vezi 760Li?
  14. evo još malo slika, pragovi još nisu rješeni ali će biti brzo, a brzo će doć i tamni žmigavci - prednji, bočni i zadnji! ostao sam dužan i sliku unutrašnjosti i još izvana