Mlladen

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mlladen

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Pavlovic Mladen
  • Lokacija
    Bgd
  • Automobil
    BMW 318i '87
  1. Jel ga palis sa kvacilom, bez? Jel dodas malo gas pri paljenju?
  2. Resen problem. Bilo je do filtera.
  3. Lep auto nema sta. A jos vise mi se svidja ova pozadina i priroda u kojoj si slikao Bembaru, kao i ova prelepa kuca :dance3:
  4. Dedica hebe kevu!!! Motor izgleda kao nov, kao i ceo auto :D Koliko je presao? meni se bas svidja kako mu stoje felne a i spojler... Pa ne mora da znaci ako je auto iz 80'-ih da ne sme da ima sitnice od novijih modela kao sto su felne, spojleri... to moze samo da ga ulepsa :D Bas mi sve svidja kako si sve ukomponovao i boju i felne ma sve! Ajde u zdravlju da te sluzi :)
  5. Hebem mu lebac! Za te pare mozes da uzmes E36! Ali verovatno je ljubav prema E30 u pitanju :) :D :D
  6. Danas sam mu promenio ulje i filter. Sipao sam Castrol 10w40 polusintetiku. E sad kad smo stavili novi filter za ulje posle prvog paljenja a i posle lampica za ulje se nije ugasila? Kad smo vratili stari filter ona se ugasila. Sta bi to sad moglo da bude? Filter sam uzeo nov druge marke pa cemo probati sutra opet. Sto se tice sviranja nije diferencijal u pitanju tu ima ulja, u menjacu malo fali ulja pa sam kupio ulje za menjac i njega cemo da sipamo sutra. To sviranje se cuje negde iz motora valjda kod ventilatora ili tako nesto. Majstor rece da je verovatno neki lager ili alternator u pitanju
  7. Kod mene je isti slucaj. Kad je hladnije pali na prvu, kad je toplo isto upali na prvu ali ako ga ugasis pa opet odma upalis malo vergla 2,3 sec. i upali. Ma nije to nista ozbiljnije, mojne se cimas :D
  8. I koliko je kostala prepravka ako nije tajna???
  9. E30 M10 86'. kocnice su mi poslednjih pola godine dosta potonule. Hvataju one ali tek pri dnu. Takodje kada naglo zakocim (potpisem) on malo seta. Ulje za kocnice ne trosi mnogo, normalno. Gde da trazim kvar: Trap, Diskovi, Plocice? ili sve ;)
  10. Ne znam gde da postavim temu posto mi nije najjasnije u cemu je problem... E30 M10 86'... Kada vozim drugom na nekih 50-60kmh na plin cuje se kao neko sviranje! Ne znam tacno odakle ali imam osecaj kao da mi neko iza svira ili sa strane. Takodje se isto desava i kada idem trecom na nekih 70-80kmh, cetvrtom oko 100kmh... Sta bi ovo moglo da bude? Prvo sam se tripovao da mi neko svira u sred voznje ;) Cuje se kao da sam upalio sirenu i vozim u isto vreme... Ne znam da li se isto ponasa i na beznin posto ga retko vozim na benzin... Neko objasnjenje gde da trazim kvar???
  11. Ljudi odakle E30 iz 86-e sa sirokim stopom? ;)
  12. San... koliko kosta ovakva zver? Sta da prodajem ;)
  13. Nisam menjao filter vazduha. Eto to cu da uradim cim budem imao vremena. He he "Pucaljka" :clapping: Probacu da je nabavim :clapping: U svakom slucaju hvala na odgovorima. Pozdrav!