TOPALOVIC

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TOPALOVIC

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/03/1976

Profile Information

  • Ime i prezime
    MILAN TOPALOVIC
  • Lokacija
    Serbia Cacak
  • Automobil
    BMW-E34,525.24V

Recent Profile Visitors

620 profile views
  1. Nisu lose te felne ali ja vise volim otvorenije..Sa dobrim falcom su najbolje.......Sad sam malo odradio auto sa drugim sirim i nizim gumama a i stavio sam sva cetiri Sparco distancera od 20 mm...... Napred 225.45 r 17 Dunlop sport o1 Nazad 235.45 r 17 Continental na felni 5 x120 et 20 od 8 jota.... Posto sam na krivini bukvalno izuo prednju gumu 205 50 r 17 morao sam da uzmem nize i sire da bi bio stabilni ali sam ga izvukao sa distancerima do ruba...
  2. Bas me zanima da li moze da se odradi reglaza prednjeg trapa na e 34..Znam da na zadnjem nema stelovanja..Cujem razlicite komentare tako reci nekih majstora da nemoze da se odradi reglaza ni prednjeg ni zadnjeg trapa..Tacnije stelovanje nagiba prednjeg trapa na e 34..
  3. Pa nisu lose a moze i bolje da se nabave..Ja volim otvorenije felne.Dobre su i sa dubljim falcom...
  4. Meni su te felne sranje. Za te pare mogu daleko bolje da kupim..Cak mogu za upola da nadjem bolje felne..
  5. Dobre felne.Nema sta..Samo ja volim otvorenije u fazonu od m6 .Tacnije one petokrake...Video sam kako cuce na istoj e 34 kao mojoj ali samo metalik plava boja..U fulu su//.
  6. Slazem se sa tobom to mozda bi bilo lepse..Ako gledam da bude malo unikatan on da mi i netreba taj dupli izduv..Jednostavo ga svako ima i malo mi je prevazidjen i ako bi cucao dobro..Gume su sa svim ok 45..Sve sto je nize lepo izgleda ali nije za ove nase terene tako da to nemam u planu radi estetike sjebem felne negde po rupama.!!!
  7. Pa naravno da se vidi razlika ali ne velika.Jednostavno nije lakirano kao limarija od kola..Tacnije manje laka ima..Ma to mi je bila pravljena farba u spreju i sa njim sam i farbao..Mnogo brza varjanta nego da se zezam sa kompresorom..Kad bi nabacio jos 3 ruke laka e to bi bila ona prava..Na slikama je to drugacije..Uzivo se to mnogo bolje vidi.!!
  8. U sustini ta antenica i moze da se skine a i nije bas nesto toliko upadljiva.Imam u planu da zatamnim i prednja stakla da budu kao sto su zadnja.Mislim da bi izgledalo bas u fulu..Mozda i neki dupli izduv ali u sustini i ovaj elipsasti mu odlicno stoi..Samo gume sam stavio 225 50 r 17....Mozda sam trebao 45 profil ali to je mala razlika..Losi su nasi tereni za gumu nizu od 45,50..Namerno sam stavio 50 jel mi je malo udobnija i malo sigurnija zbog losih puteva.To stoi da lepse izgleda sa nizom gumom ali ne bih bas da se zezam sa tim niskim profilima..!!!
  9. Imam jos par slika pa reko da izbacim...Ima li ko za prodaju te Hella tamne stopove.Moze i rasparan ako ima desni stop..!!!
  10. Ma slazem se i ja da mu cuce mnogo dobro ti Hella tamni stopovi ali desni mi je malo napukao gde sam ga ja zalepio super lepkom..Ako ima neko rasparan desni na primer mi treba.Rado bi ga kupio samo da ima neko za prodaju..E zbog toga sam i bio razmisjao da ih malo promenim na one sa belim zmigavcem..Neka majmuncina mi ga namerno cuknula..
  11. Sto se tice tih patosnica..Imam ispod njih jedne crne patosnice pa cesto menjam..Koristim i jedne i druge..Obloga za volan mi posteno i nesmeta..Na protiv mi bas odgovara jel mi je dosta masivni i deblji volan pa mi leze dobro na ruku jel vozim samo levom rukom i lako mi baratati volanom..Nekako mi bolje leze na saku..Jedinu promenu sto jos mozda izplaniram je da promenim ta stop svetla..Mislim da odlicno cuce i ti tamni helini stopovi ali jbg malo bi mozda promenio iz dosade.Recimo neki sa kristalnim zmigavcima bi cucalo bas dobro..Mozda cak i promenim i stavim dupli izduv ali samo dolazi u o
  12. Kao sto sam pricao ofarbao sam pragove i donji deo branika u istu boju limarije,tako da mi sad izgleda mnogo bolje..Mislim da je bolje nego crna boja kao sto je bila na starim slikama..Mozda jos promenim te crne stopove i bice to sve u fulu..!!!
  13. images hosting free photo hosting pc screenshot adult photo hosting
  14. Ala reze masina.Znaci ubija.. Odavno nisam cuo bolji zvuk..