bmwm3

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bmwm3

  1. http://www.polovniautomobili.com/oglas2601573/bmw_m3/
  2. Meni neka taj da 9000e(a mozda i malo manje,ako budem dobre volje),a on neka za 11000e sredjuje sta hoce,mislim da ce mu to biti dovljno :-D
  3. Pa.nije los. :pleasantry:
  4. Hvala brat.Delim tvoje misljenje!
  5. Da ne pomislite da sam vas zaboravio :e30:
  6. Pisite i dalje! Drugari nema sirotinjskog goriva! :-))) Ima samo preskupog i nerealno velike cene!! Kao sipam benzin,a ovamo hebem majku u sebi zbog cene,a pred narodom se pravim,kao sto neko napisa "ima se,moze se"!:-))
  7. Ma ja cu da ga vozim na benzin,ne zelim ni ja bocu u gepeku i ostala sranja.Ali BMB ce uskoro doci do 200 din,pa ce svi benzinci "obicnog" naroda ici na plin ili nece ni ici. Zivi bili pa videli. Do tad,svako dobro. P.S.Koliko je bio BMB 98 oktana 1993 kada je napravljen ovaj moj model? :-)
  8. Ljudi nisam ja resio da ga ugradim,ne definitivno,kao da bih ja to voleo,samo sam hteo da cujem vasa misljenja,nesto konstruktivno,tipa,nije dobro za motor ili neki deo motora.Ili nista mu nece biti,ugradi ga,naravno sve argumentovano! A neke komplekse nize vrednosti da mi neko ovde izbacuje,kao to je "seljacki",samo "seljaci" to rade....ja sa tim nemam problem. Pozdrav svima
  9. Pogledacu,hvala na info!
  10. Gledaj svoja posla!!! :-)
  11. Tako je.Ja moralnu barijeru imam prema preskupom Benzinu,koji je juce bio cak 150 din po L,a ne prema plinu!Naravno da bih stavio najbolji uredjaj i vozio se po nekad na plin,recimo na neka duza putovanja,ja sam auto uzeo da ga vozim,a ne da glumim muzej. :-)
  12. Nisi ti,a ja nisam mogao da citiram svakog posebno,moja greska.Koji su kenjali,prepoznali su se. :-)
  13. Sta cu im se pravdati,pokusavam normalno da komuniciram.
  14. Nista mene ne vredja,ja samo kazem svaka cast kolege,tako se savetuje,bravo. To sto neko ima moralnu barijeru da ugradi plin,to ne razumem,razumem samo argumente. Ne razumem ni to da ce pre neko da placa ovim lopovima uskoro 200 din po 1L. Nije stvar da li imas para za gorivo ili ne,stvar je u tome da te neko pravi budalom svaki dan. Ja imam odgaijvacnicu Srednjeazijskih ovcara,i realna cena za stene iz moje odgajivacnice je od 700 do 1000e a ne 3000e. Evo ocemu pricam. Podrav i nemojte vise na tu temu.
  15. Vidim svi nesto kenjate,nema veze,svaka cast kolege.
  16. Svrati do mene ili me nazovi,trebaju mi neke sitnice za moj auto,ako imas

    069/416-33-33

  17. To je samo bilo teoretsko pitanje,nista definitivno.Ne bih nista stavio sto bi mu na bilo koji nacin smanjilo vrednost.Jer jednog dana ce ovi M3 vredeti mnogo vise,ali samo ovi sto im nista nije dirano. Ne menjam njega ni za sta,nista me drugo ne zanima.Kad bi ga prodao,kupio bih neka obicna kola,ili kad bi mogao kupio bih njega novog(eh kad bi to moglo). U stvari doplatio bih za neki M3 GT ali u stanju mog auta.Nikako neku "rku".
  18. Stvar je u tome da je Benzin preskup i bice sve skuplji! Pitam te sta bi mu falilo da ima plin? Pusti to,kao ne ide,glupo je.Glupo je bacati pare. Sta ima da ga zamisljam.
  19. Daj,ne zezaj,sto mislis ponizenje je ili glupo je? Daj neki argument za to,tipa sjebaces motor,nece ici i sl. A ne tako. Zato sam i pitao,da bi neko lepo objasnio.
  20. Ljudi,plin u moj u M3,da ili ne? Ako da,koji? Ako ne,zasto ne? P.S.Ovo sa benzinom vise nije normalno,auto ne trosi mnogo,zato sto ga vozim opusteno,ali imam osecaj da svaki put kada natocim gorivo,meni porastu magarece usi....jer cena vise odavno nije realna....
  21. Pusti prijatelju,gavran mora da gace.
  22. Nikada nisam ni napisao da je najbolji.