Lara_BG

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lara_BG

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. ma verujem ja da se sudije menjaju, al ce na kraju biti isto.... pa ne mou da rode nove ljdue, dzabe nove sudije kad je pravilnik isti tj nema ga?!?
  2. da da... sve vec poznato... necu da lajen nishta videcemo shta ce se to sada promeniti!
  3. chuj... to shto neki vole da se setaju ulicama grada pod nazivom "trazi se kikiriki" nije bash moja stvar cccc ma sve je to zbog Mikija iz Velikog Brata inahce da nije ne verujem da bi ishao da kupish taj dotichni kikiriki koji reklamira hehehe ;) hwaja za komplimente za auto bash se sada super osecam od ranog jutra!
  4. Dakle naslov sam govori, ziva muzika, cene pica ce biti shto je jeftinije moguce (bez iznenadjenja na licu mesta)!!! REZERVACIJE NA 062/202012 (ja lichno) (moze i na pm i preko foruma kako god) I 063/205-641 (JOVANA) Klub je ogroman, i fenomenalan za zurke, naravno ove fotelje ce biti izbachene i umesto njih idu barski stolovi (separei ostaju...)... 2 sprata ... stada vam kazem ljudi... evo slike prostora: evo mape kako doci do kluba:
  5. Pozz svima, ja sam Saska, iako me vecina zna ajd da se lepo predstavim hehe ;) Iz BG, student, vozim Golfa II i takoooo