BMW_E60

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BMW_E60

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    necu
  • Automobil
    BMW e60
  1. ako je auto crno onda mozda vako... Felge, brave od vrata i lajsna oko Prozora nek bude zlatna (samo ako su stakla isto crne) :dance3: na ovoj sliki je chrom oko prozora, to treba biti zlatno http://www.tintshopnc.com/gallery/albums/B...e_001.sized.jpg To bi Super izgledalo :dance3:
  2. pozzz da to nisu mozda ove ? http://www.yatego.com/carguard/p,47c3ce243...w-3er-reihe-19-
  3. znam da nema ispravke,ali onda nema ni para :lol2: nevolim ja to deo po deo, vise volim cekati dok imam dosta para i onda sve uraditi.
  4. "neke plasticne imitacije" Neznam kako je to kod vas ali u njemackoj je Rieger dobra firma i dobre stvar prodaju. moje kriterie su ko prema njemcu, ako nije 100% kako treba nema para :lol2: hvala vama na informatiama, "bolje neradit nista nego nesto sto nevalja nista"
  5. jebiga ja bi moro u njemackoj dati 9.000-10.000€ da on meni bude kako treba. to je jako puno para za mene :lol2:
  6. svida mi se Rieger, M5 to svako "ima/hoce da ima" jbt. pa cjene u srbij ko u nas u njemackoj haha kad ste usli u europu ba? :lol2: zezam, znadem da je u bosni lakiranje oko 500€ ali tamo gdje ja idem ljetos nema niko da mi moze ostalo sve to staviti zato pitam vako preko interneta, da znadem za 2010 gdje da odem :lol2:
  7. pozzz raja imam zelju da od svog E60 (standart) vako nesto napravim http://images.google.de/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 problem je sto zivim u njemackoj a to je ovdje kod nas skupo 1. Rieger Bodykit 2. Komplett lakiranje (volio bi candy Blue) 3. Auspuff 4. Felge mozel mi neko reci koliko bi moro u srbij za to sve platiti ? ili u bosni ili crnoj gori ako je jeftinie :lol2: