RASHA

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RASHA

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. Vazi prijatelju, hvala unapred! :pleasantry:
  2. Pozdrav posle duzeg vremena,u nekoj sam frci oko faxa pa nikako da se oglasim! Auto sam uradio, generalna brate! Nasao sam nekog lika koji mi je to uradio,pa povoljno u odnosu na ostale! Sada pali ali ima tu jos sitnica ako se tako mogu nazvati ali koliko para toliko muzike! Ma stavio sam ja njega odmah na oglase, nije za mene dizel, ne znam ja to voziti. :) Pa se nadam da ce se u skorije vreme neko javiti da kupujem nesto sto guta benzin... B)
  3. I ja bih pustio da se slikaju ovako na mojem... bmw-u! :pleasantry:
  4. E posto ujutru idem za Zvornik bilo bi dobro da mi kazes gde se nalazite da na kratko svrnem da mu das dijagnozu i odredis terapiju. :pleasantry: Nadam se da ces videti poruku veceras!
  5. Svaka cast na oba auta,extra su! Ako budes trazio posao probaj kao dzokej, kada kazes da si 450 konja jahao u isto vreme ima da zaradjujes kao princ od bruneja! :acute: A sta je s ovim "doktorom" iz Sapca, jel on ima odredjene dane kada pristupa forumu ili nije zainteresovan za pomoc? :pleasantry:
  6. Masala prijatelju, sto se tice konja jaci si od svih konjickih klubova u Srbiji :acute: ! A ova petica izgleda kao sam djavo, ubio bih nekoga za jedan krug! Ma imao sam ja benzinca pre ovog, vw golf 2, taj je palio na sibirskoj zimi, ali ovo je dizel pa nisam bas neki optimista, u svakom slucaju hvala ti! :pleasantry:
  7. Ma momak je rekao da su kod neko lika stajala neko vreme,ali kome danas verovati... Prijatelju puno mi to dodje, u NS-u sam zvao par majstora traze samo za ruke 300 eura, delovi otprilike jos toliko pa ne znam. A da eksprimentisem sa osvezavanjem pa da ne odrade kako treba ima da uzmem pistolj i da se obesim! :pleasantry:
  8. Prvo pozdrav za sve ljubitelje BMW-a! Ovako, kupim vam ja dugo prizeljkivani i mukom steceni BMW,nazalost dizel ali dobro.U odlicnom stanju sto se limarije i opreme tice ali mu je motor katastrofa! Ujutru cim je hladnije nece da pali,kada dodje na veci broj obrtaja toliko dimi da su auta iza mene kao odzacari,ulje ne baca ali dim iz cepa kao iz furune pici.E sada, ja mislim da su karike u pitanju ali mi treba vase strucno misljenje. Da li da radim osvezavanje,generalnu ili da menjam motor? Ko to moze da odradi dobro i za koliko erva otprilike? Unapred hvala! :pleasantry: