Bogdan90

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bogdan90

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bogdan Vlahovic
  • Automobil
    Alfa Romeo 156 guigaro
  1. Nisam opterecen time sta mi pise na autu iskreno i vrlo dobro sam svestan da 530d ide mnogo bolje, samo me zanima odrzavanje oba modela, zapravo cena te brzine i generalno neke potencijalne mane oba modela.
  2. Vozio sam oba i moram priznati da iako sam mislio da ce me 520d razocarati, nije bilo tako. 530d naravno mnogo bolje ide, ali me zanima koliko je skuplji za odrzavanje od 2.0d, kolika je potrosnja itd, naravno sa automatskim menjacem.
  3. Prelepa je zaista, jos taj V8, zavidim ti zaista. Cuj registracija 800 evra, ja za 2.4 u SRB placam 600...
  4. Ma vozio sam taj 520 sa 170 konja pre neki dan, i to sa automatskim menjacem i slazem se da slabo ide, ali razlog zbog kojeg gledam te motore je sto planiram da ugradim plin. Gledao sam i dizele, 520 i 530 koje bi rado uzeo, ali sa ovim cenama goriva koje ce samo ici na gore, sumnjam, buduci da se prelazi velika kilometraza.
  5. Vidim da drugara bas i nema preterano, pa me zanimaju otprilike cene malog i velikog servisa, naravno ne u ovlascenom servisu, kao i neki moguci kvarovi na tim motorima. Unapred zahvalan. :)
  6. Pozdrav svima! Ja sam Bogdan, iz Beograda sam, trenutno vozim Alfu 156 ali razmisljam o kupovini jednog e60. Mozda nije prava tema, ali voleo bih par saveta oko odrzavanja automobila, cene servisa, potrosnje. Razmisljam o motorima 520i i 525i...