bix

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bix

  1. B) 4 pokusaj... prva tri mi nije htelo staviti... never mind... zovem se branimir i iz hrvatske sam, ljubitelj sam bmw-a jos od malih nogu, drago mi je da sam postao clan vaseg kluba (za koji sam cuo preko rodaka i prijatelja iz srbije), i licno sam se uverio da ste ono... do koske... imate dobre pile u klubu , moja je pri kraju tuniranja (cim bude gotova prvi cete imati priliku da je ocenite), pozz iz hr...

    bmw uber alles

  2. bila ti je donedavno jedna na prodaju original na saraf, u hrvatskoj za 4000evra, straznji spojler, angels eye optika, straga lexus style lampe, naravno sportski branici i pragovi, prozirni 20% crno tonirani migavci, unutra koza, exstra mjuza, sportski volan, 200 kao od sale, respect; bix :pilot:

  3. e pa iznenadio bi se sto mozes da kupis za te pare, covek u hrvatskoj prodaje e39, E39!!!! za (dobro se drzi) 5 ponavljam 5 hiljada evra !!! crni, koza, zatamnjen, sportski, abs, ... covek upao u dugove i doslovno poklanja auto, to auto moze da se proda za vise od deset iljada evra, bi da se iznenadis kakva si kola mogo da kupis umesto tog dimnjacara (mislim bela farba- zar se takvi jos proizvode?); bix :pilot: