novta

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by novta

  1. Od skora sam primetio da curka gorivo na pumpi za benzin, probao sam da promenim sva creva koja se tu nalaze i gorivo i dalje curka. Tesko mi je da ocenim odakle curi ali mi se cini da se skuplja kod jednog od konektora za napajanje. Interesuje me jel tu ima spasa ili mora da se stavlja druga pumpa. (inace srafovi koji drze nosac pumpe su toliko zardjali da ce morati da radi brusilica ako ce morati da se menja pumpa :) )

    Pic6-01.jpg

  2. Ja imam jedno pitanje. Da ne objasnjavam od Kulina Bana, ispalo je da kad su kola ugasena plocica od plejera vuce struju skoro 100mA, kad se ona skine struja je oko 25mA. Jel 25mA u nekim okvirima normale i jel ova struja od 100mA mogla da isprazni akumulator jer sad preko zime nisam duzi period vozio kola???

  3. Posto se ne krecem bas nesto puno u BMW vodama i nisam neki zaludjenik za kola a igrom slucaja imam jednu kocku u garazi interesuje me koji bi servis ili majstora preporucili u Novom Sadu ili okolini. Do sada sam kola odrzavao kod Nedje iz Rakovca i drzao sam se neke politike da ne treba malo-malo pa menjati majstora. Medjutim u poslednje vreme sam dobio utisak da je mozda i doslo vreme da ga promenim pa me interesuje kod koga odvesti kola na popravku i biti 100% siguran da je posao odradjen kako treba.

  4. ti za tvoje felne imas da uzmes prstenove posebno i da zamenis i da prosiris felne te tvoje posto te tvoje felne BBS RS mislim ili su to ukrasni srafovi ako nisu imaju da se kupuju prstenovi za njih tako da te nebrinu joti mozes od njih napraviti i da napred ima imas 7 ili 8 j a nazad mozes imati i 9j tako da se ne sekiras

    na 7j ides glat 195/50 i uzimas sa ojacanjem onim rubom i pici to ti je taman mera

    moram da te razocaram ali to jesu ukrasni srafovi, tj. bili su dok ih nisam iskucao. Mislim da ovako bolje izgledaju, a i bilo mi je lakse da ih tako smirglam. Po svemu sudeci nisu ni blizu BBS RS, osim sto lice na njih :(

  5. ajde onda da te priupitam nesto oko felni i guma. mozda nisu najlepse, ali dok ne ulete neke lepse i novije mislio sam da ih zadrzim pa me interesuje da li mogu na njih da stavim 195/50? Sirina je 7j i sada su na njima gume 205/60

  6. Od nedavno sam primetio da mi ne radi rikverc svetlo na kolima. S obzirom da nisam neki majstor prvo sam proverio sijalice i kontakte i sve izgleda da je u redu. Medjutim, kad je sijalica izvadjena na konektorima je negde oko 11V,ali cim se vrati sijalica napon padne na 0. U cemu moze biti problem?

  7. Koji je motor,jel planiraš nešto da radiš na njemu.

    1.8 a mislim da je onaj m40,mada nisam siguran. Sta planiram? S obzirom da jos studiram jedino nesto tipa DIY. Mislio sam da stavim napred neke gume nizeg profila npr. 205/50 sada su 205/60 i da sredim malo te felne. A za kasnije,jedino bih stavio neki diskretan spojler(ako bih nasao nesto povoljno)i neki malo lepsi izduv.

    Nesto tipa ovog:

    dscn3364i.jpg