Ivo_s

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ivo_s

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Ivo Trendevski
  • Automobil
    BMW 523i
  1. Nasho sam kupca i otkacio sam ga, pa neka on trazhi greshku. Pozdrav Ivo
  2. Evo uradio saqm taj fals zrak test i izgleda da tu je sve u redu vakum se drzao oko 40,45 sek, istovremeno naisho je moj komshija a radio je prije kao mekanicar i on je skoro ubjedjen da je greshka u ECU. On kashe ako je fals zrak auto pravi shetnju u obrtajima na ler gas. Pa sta Vi mislite?
  3. Sicko! Puno ti Hvala probacu taj fals zrak test pa da vidimo jel to to.
  4. Sicko! I ja sam sumnjao da to moze biti MAF senzor cak sam ga cistio sa elektronskim spejom, izgleda da to nije poshto kad ga iskljucim ako je on onda auto trebalo bi da prestane sa tim seckanjem.
  5. Sicko! Kad ga vozim 1400-1500 obrtaja i onda naglo dam gas onda bude ubrzanje na etape do otprilike 2000 obrtaja ali ne stalno i to isto vazi ako dodam malo vishe gasa.
  6. Kako da proverim da su disne loshe i pritisak goriva? Diagnostika = OK
  7. Zaboravio sam da vam kazen da dizne sam cistio ultra zvukom ali nishta bolje, auto ide inace dobro samo na 1400-1500 obrtaja pod ramnomernim gasom secka.
  8. e39 523i/96g Radi dobro u leru, neshto nizi ler gas nego shto je bio prije, ali mi secka kad vozim oko 1400-1500 obrtaja najvishe to primjetim u 2 i 3 cu brsinu. Promjenio sam benzin filter i za zrak takodje svekjice i ventilaziju ulja sa ventilom ali opet isto secka. Trazio sam fals zrak sa start spreju ali nishta. Ima li ko izkustva sta mu je? Pozdrav Ivo :ph34r:
  9. Hvala vam na gostoprimstvu a sta se tice Svedjanke ima ih za izvozu! :ph34r:
  10. Pozdrav maf325i Jel moze da mi objasnish gde si nasho fals zrak imam slican problem na 523i e39
  11. Pozdrav iz Uppsale! Zovem se Ivo, zivim u Svedsku i radim sa kompjuterima.