milan e34

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milan e34

  1. Zasta sluzi onaj indikator sto stoji pored klapne usisne,uvrnut je u usisnu granu izgleda ko grejac...dal to moze da zajebava sto varira u leru???
  2. jesu skinuta su sa auta koji radi exstra,danas sam menjo i ler lauf ventil,i sve vakume pregledo sve je ok.Kad iskljucim protokomer padnu obrtaji na 600 i radi ekxtra...ostalo mi jos da promenim kopijuter..neznam dal moze to da se desava ako ode lamda sonda? I neznam sto nece da ga iscita dijagnostika???
  3. biojo sad dans na dijagnostici i nemogu da ga iscitaju nemogu da udju u sistem,danas sam imo vremena pa sam malo cacko...kad iskljucim protokomer radi exstra i prima gas dobro,probo sam jos 2 protokomera cim ih ukljucim uvek se isto desava...neznam sta moze to da bude...
  4. neznam dal je do toga,kad digne radnu teperaturu onda radi kao da je pod sauhom
  5. Imam problem sa e36 2.0 24v m50 neradi dobro u leru,nemogu da naljem u cemu je problem varira u leru od 600 do 750 obrtaja,pre neki dan sam ugradio sekvenc plin na plinu jos gore radi... menjo sam proto komer,dizne,bobine...nije do nicega!sad mislim da je do nekog senzora ili davaca... molim za pomoc ako neko zna o cemu se radi...
  6. imam e36 2.0 24v m50 i imam problema sa lerom. variraju obrtaji na leru od 650-750. sta to moze da bude?

    1. Djomla

      Djomla

      Može jedino landa sonda da bude,ali ja sam menjao tu sondu i regulator pritiska goriva,idi na dijagnostiku pa ćeš videti tačno šta je problem.