Zakson

Members
  • Content Count

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zakson

  1. Zakson

    Oglasi

    Patosnice objasnile neke stvari :blink: :lol: :lol: http://www.polovniautomobili.com/oglas2022676/bmw_x5_44/
  2. Ja ne mogu da vidim slike...aj proveri, pa kaci ponovo ;)
  3. Montiraj te dve na auto, sta cekas? pa slikaj ;)
  4. Potvrdjujem :) Kad sija sunce i ako su felne ciste, ne mozes da gledas u njih koliko sijaju, ali bukvalno ;) Deki, pogledao sam sada na onoj konzervici sa bojom za felne koju si mi dao...pise mix 953 B)
  5. Moj Gara :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...i Djole :) Uploaded with ImageShack.us
  6. Odlican posao. Svaka cast B) Ipak mislim da je poenta cele price poslednja fotka :drinks: :good:
  7. Zakson

    Oglasi

    U pravu si 100%. Korektno mi je kad neko napise da cena u zameni zavisi od toga da li je vasa cena realna. A te fore u zameni jedna cena, a za kesh druga...pa ako taj auto npr vredi 5000 i neko ti nudi za zamenu auto koji vredi realno 3500...a ti onda kazes da tvoja auto nije u zameni 5000, nego 6000...to rade samo preprodavci...
  8. Zakson

    Oglasi

    Alufelne 16ice od e60, sa gumama...mozda su nekom potrebne ;) http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/889598_BMW_525_2003_god
  9. Zakson

    Oglasi

    :D Najbolji ortak mi je pre polaska na more rekao: ''Ti ides na more samo da bi vozio'' :) :P realno :D
  10. Zakson

    Oglasi

    Zasto je neko ko vozi juga gori od mene?? Mozda je jugo losiji auto od BMW-a, ali to je neka druga prica ;) Hteo sam da kazem da kad kreces na more ides sa bilo kojim autom tj da na more ne idu samo oni koji imaju limuzine i besne, udobne masine...More je to! :P
  11. Eh, kako bre na kockici da se pokvase kablovi? :) Ne bi trebalo, jer su kablovi i kapa skroz unutra, ne znam....Mislim da ne bi trebalo da razmisljas o tome kada je e46 u pitanju ;) Vidim u ovom oglasu da je prodaja hitna zbog odlaska u inostranstvo - to mi nikad nije bilo jasno, ko to hitno ide u inostranstvo? Samo onaj koji bezi od nekog ili ima problema sa zakonom :P ...a ako planiras da se selis tamo, to se planira i traje i ne moze biti hitno. Zato ipak izvrsi detaljne provere ovog auta. Inace, auto je stvarno lep! :)
  12. Zakson

    Oglasi

    To je zato sto sam Žakson :) Nije to do kocke, hahaha...ne, realno, ako pricamo o nekoj udobnosti nije to ipak auto za duga putovanja, ali ko o tome razmišlja kad ideš kockom na more....to je avantura i uživanje u vožnji....na putu za more video sam mnogo jugića koji su se uputili na more, tako da je meni verovatno bilo udobnije :dance3:
  13. Zakson

    Oglasi

    Uploaded with ImageShack.us
  14. Zakson

    Oglasi

    Tako nesto, ali da li je zanimljivije po onim krivinama voziti kocku ili e39? Bio sam prosle godine i u pravu si za jahanje konja...stignes ti tamo gde si krenuo, ali nije bas udobno, ali je stvarno fora i trip krenuti kockom na more i vratiti se nazad :)
  15. Zakson

    Oglasi

    Hahahahahahaa...bravo za Marudzu... :lol:
  16. Zakson

    Oglasi

    Verovatno. Taj njegov auto to nije imao tj imao je klasican branik, bez prskalica, a kad je menjao branik uzeo je neki sa prskalicama, ali prskalica nema, nego se vide one rupe...barem da su prskalice tu, pa da lici :)
  17. Zakson

    Oglasi

    E, vidi se da si Nikolic :) :dance3: :D
  18. Zakson

    Oglasi

    Ima nas raznih :) Ne razmisljamo svi isto...ja bih pre uzeo npr e34 u odlicnom stanju, koji nije lupan, nego e39 kome su iskakali jastuci...a ako je e39 u odlicnom stanju, kao i e34, pre bih uzeo e39, naravno. Ako me razumes :)
  19. Zakson

    Oglasi

    Nije lupana, a radjena jeste - ja sam je radio. Odgovoricu ti na pm detaljnije, jer ovo nije tema moje kocke :)
  20. Zakson

    Oglasi

    Ti si peticu prodao za 1600, pa onda svi da se prilagode tome? Sto si je prodao za 1600? Kad u oglasima imas petice za 5000e, 3700, 3500...sta to znaci? Da ti je bilo hitno ili da je tvoj auto bio u takvom stanju? Bez uvrede ;)
  21. Zakson

    Oglasi

    Prijatelju, ja nisam rekao da taj auto ne vredi te pare, nego da ja ne bih dao...zato sto se ne bih osecao lepo u njemu, ako znam da je airbag iskakao i da je bio skucan, a ne znam koliko...a da sve to sredis, mora da se ulozi i opet nije to to. Lik mu je napred stavio neki branik, koji ima rupe za prskalice, a prskalica nema, niti taj auto to podrzava...s obzirom da je skucan, cisto sumnjam da su mu hladnjak klime i ventilator ispravni...ali zimi to ne mozes bas da proveris.
  22. Zakson

    Oglasi

    Isao sam danas da pogledam taj e39. Auto lepo izgleda i spolja, a iznutra jos lepse, zbog krem enterijera, ali lupan je, airbag iskakao...ima obican plin, benzina nema, ali vlasnik kaze da radi i na benzin...bord kompjuter brljavi tj ne prikazuje sva slova...kad das kontakt ne pali sve lampice i sve mi to izgleda jako sumnjivo...gepek ne moze da se otvori (kaze zaledio - moguce). Ne znam kakvo je kvacilo kod e39-ki, ali ovo je imalo hod od 5cm, sto mi je bilo cudno...zadnja cena je 3400e...ja ne bih dao za taj auto ni 3000...ne znam...ono sto je pozitivno je to sto vlasnik pristaje na sve prov
  23. Majstor Danilo ;) Bravo! ...felne promeni, nemoj da se zezas sa farbanjem...
  24. Zakson

    Oglasi

    Jel zna neko nesto o ovom autu? Hvala unapred :) http://www.polovniautomobili.com/oglas1705184/bmw_520_24v/#10