tech

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tech

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. jel mi mozes ostaviti neki tel broj da te nazovem da se dogovorimo za sve to? pozdrav
  2. to znaci da bi cijeli Z3M isao gore na saraf. jel tak? imas mozda jos nesto od Z3M. mislim da cu diff i poluosovine uzeti.
  3. ok. a kardan? kolko trazis za dif i poluosovine? a za amortizere metnem samo gewinde od konia. compact i z3 imaju iste amortizere.
  4. ako sam ja to dobro shvatio: motor, getriba, agregati, kardan ide gore na saraf od e36 M. to mi je jasno. dif i poluosovine bi trebale isto ici gore bez beda od e36M. jedino kaj je drugacije je zadnji most, vilice, diskovi i amortizeri (ali vjerovatno diskovi i amortizeri opet pasu od e36M). znaci metnem zadnji most i vilice od z3M. a taj most i vilice imas, jel tak?
  5. odmah poslije zene najvise na svjetu :D
  6. definitivno ce mi trebati. daj mi ostavi neki kontakt broj da se cujemo. za zadnji most mi je jasno da pase gore bez problema ali diff, poluosovine nisam jos vidio kako izgledaju od z3M uzivo. idu gore? trebale bi, jer je kod bekija sve ko lego kocke:)
  7. ma kontrolirati cemo mi bekija:))))) znas kak to ide, samo puuuun gas i onda kontre, kontra, kontra, kontra....:)
  8. Iz naslova je vidljiva ideja mojeg projekta. Trenutno se radi o 323 ti M technik. Mislio sam stavljati M3 motor iz EVO2 verzije kompletno sa getribom, kardanom, agregatima i prednjim ovjesom. no problem se vec u startu javlje kod zadnjeg ovjesa. jer ne pase od normalnog E36 Coupea. Navodno bi trebao zadnji ovjes od Z3 M. E sad, to nije tako jednostavno za nabaviti. A isto tako sam na nekim stranicama procitao da zadnji ovjes na 323 ti je isti kao na Z3 M. Buduci da jos nisam niti jednog dignuo na dizalicu da bi to mogao ustvrdiit zanimam me kaj vi mislite o tom zadnjem ovjesu kad se slaze
  9. evo da se i ja predstavim. teo iz zagreba, vozim 323 ti m technik. hvala na gostoprimstvu i pozdrav svima