Iceman

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Iceman

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/05/1978

Profile Information

  • Ime i prezime
    Ivan Ivan
  • Automobil
    523i E39
  1. Idem do mog majstora pa cu da vidim sta mozemo da uradimo.Pregledacemo sve ovo na sta svi sumljamo pa ce da vidimo.A da je plin los to stoji. Sad sam se skoro vratio iz Grcke i u povratku u MKD sipam plin.E sad cu da vidim koliko cu preci sa punim rezervoarom.U Srbiji sam potom sipao plin i video da je da je plin kod nas takva kanta da to nije normalno.Presao sam 40km manje sa nasim plinom.
  2. Važi proveriću sa momkom koji mi održava auto pa javljam!
  3. Moze biti da je taj kompresor los pa da on gusi motor kad je klima upaljena.Provericu jer mi to izgleda kao da to moze biti kao sto kaze 777.boban
  4. Retko vise je ista situacija kao kod tebe prilikom stiskanja kvacila pred semafor ili neko skretanje. Indenticno kao kod tebe!
  5. Upravo isto se desava i meni ali nije do stelovanja plina bio sam kod majstora gde je kalibrisao ponovo TNG komp. A je li se to desava kada auto radi na plinu a klima ukljucena ili ne?
  6. netseer_tag_id = '15360'; netseer_ad_width = '1000'; netseer_ad_height = '40'; netseer_task = 'ad'; netseer_imp_type = '1'; netseer_imp_src = '2';Mislis da je to u pitanju da je kompresor slab kada radi klima i ide na TNG?Moze biti :(
  7. Pozdrav svima! Imam problem na E39 sa klima uredjajem.Ona radi ok do nekog momenta,ali dok do njega ne stigne pravi mi problem tako sto mi ugasi auto u voznji sto nije bas dobro.Ima li neko predstavu sta bi mogao da bude problem?
  8. Iceman

    felne ET18

    Prednje su 8j a zadnje 9j valjda je dobro,decko me uverava kako je dolazio neki lik i probavao na e34-ci i kaze da pasuju dobro.Mene je u sustini zanimalo samo da ne bude felna nesto uvucena pa da moram da stavljam distancere.
  9. Znas li druze da li imaju mozda flet za e34.Posto pokusavam da osposobim displej ali nikako mi ne uspeva
  10. Iceman

    felne ET18

    Drustvo ineresuje me da li neko moze da mi kaze da li ET 18 odgovara za E34 i da li trebaju mozda da se stave distanceri i koji?Felne su skinute sa modela E60.Unapred hvala :)
  11. Da li neko zna gde se nalazi osigurac za grejac zadnjeg stakla?Ako neko zna nek pomaze :)
  12. Znam burazeru kad dodam gas sav se najezim :) to je prava masina!