Viktor E34

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Viktor E34

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Viktor
  • Automobil
    BMW e39, e46, e60, MR2, Mercedes w124, w211, Primera egt, A8 D2,205gti...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Viktor E34

    Oglasi

    Vidi se da je farbana i sedista nisu originalna, tako da vredi oko 3, 4 hiljade.
  2. Moze, ali je lakse zameniti ceo hladnjak, ozracava se na safu pored cepa od vode.
  3. Posto sam vec uspeo da razbijem dva bloka na bmw-u 523 m52, interesuje me koji blok od m50 odgovara i kakve prepravke treba uraditi
  4. Hvala unapred, dosao bih istog momenta u Bg da to resim, mislim da su mu samo farove promenili u odnosu na moje slike. Moj broj 0603902900
  5. Mislim da je fabrika najbolje resenje, ja bih presvukao postojeca
  6. Ako neko zivi u blizini Savskog nasipa i primeti auto, nek mi javi na 0603902900 ili ovde na forumu nek pusti poruku. Bmw e46 karavan reg. ČA-054-IF. Saznao sam danas da je lik napravio fals nalepnicu i da ga vozi, zivi negde na Savskom nasipu u blizini neke perionice, ako ga neko primeti nek javi tacnu adresu da bih mogao da dodjem da ga nadjem.
  7. Viktor E34

    Oglasi

    Odlican je to motor, kad je dobro odrzavan, imao sam istog i pregrejao sam ga jednom i pukla je glava, sve do tad je bilo super.
  8. Pa u sustini je to prijava za kradju, jer se kradja vozila u Srbiji smatra kao neovlasceno koriscenje vozila
  9. Nemam nikakav papir, to je najgore, kola mu necu prevesti sigurno, ali je i on toga izgleda svestan pa zato i vozi ne registrovan auto. Najgore je sto ja ne znam kod koga je auto jer je promenio mnogo vlasnika, ako ga ne nadjem moracu da prijavim da je ukraden, a onda ide krivicna protiv mene zbog lazne prijave.
  10. Ma nije mi problem da se sutiram sa njim samo da ga nadjem, skinuo bi mu tablice i nalepnicu sa sve soferkom, kad je debil napravio mi 17kazni
  11. Na autu je pre dve godine istekla registracija i taj lik ga vozi neregistrovanog, kazne mi stizu od komunalne policije i parking servisa, verovatno da ga registracija ne zanima, a ima srece da ga saobracajna policija ne zaustavi jer bi mu oni skinuli tablice. Meni bi najbolje bilo da nadjem auto, skinem mu tablice i ostavim mu cedulju sa mojim brojem telefona ako hoce da prevede auto. Tako da je svaka informacija o autu dobrodosla.
  12. U pitanju je e46 328 karavan, tablice ČA-054-IF, pa ako ga neko vidi negde ili zna nesto o autu nek javi na 0603902900 ili ovde, najvise kazni mi stize sa Vracara, stari grad i Cukarice. Dosao bih samo da mu skinem tablice da mi vise nebi stizale kazne.
  13. Kazne stizu iz Beograda, cak je i krivicno delo napravljeno sa autom, registracija je istekla pre dve godine, nisam pravio ovlascenje, a auto je promenio vise vlasnika.