azi

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by azi

  1. 318i M40, kad ga upalim ujutru ler sa oko 1200 u roku od sekunde padne na normalnih 600 koje inace drzi. Koliko znam broj obrtaja bi trebao da bude bar malo duze povisen. Sumnjam na neki senzor temperature? Ako neko zna sta moze da bude neka javi. Regulator ler gasa (step) nije u pitanju jer sam stavljao drugi i isto se ponasa. Hvala unapred, pozdrav! :help:

  2. Imam 318i 1992 automatic. Ima oscilacije obrtaja na leru, narocito kada je hladan motor. Po onome sto sam procitao verovatno je u pitanju protokomer, posto sam regulator obrtaja na leru zamenio i ista stvar. Interesuje me da li uzrok moze da bude i neispravan senzor na leptiru gasa na usisnoj grani i da li je on vezan za protokomer( verovatno jeste)? Hvala unapred, pozdrav svim ljubiteljima BMWa!

  3. Imam 318i 1992 automatic. Ima oscilacije obrtaja na leru, narocito kada je hladan motor. Po ovome sto sam procitao verovatno je u pitanju protokomer, posto sam regulator obrtaja na leru zamenio i ista stvar. Interesuje me da li uzrok moze da bude i neispravan senzor na leptiru gasa na usisnoj grani i da li je on vezan za protokomer( verovatno jeste)? Hvala unapred, pozdrav svim ljubiteljima BMWa!