scorpion

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About scorpion

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    M I
  • Automobil
    BMW E36

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da zaboravio sam da napomenem da je majstor takodje rekao da je mozda do ovog dela pod brojem 1 sta je to uopste. Da li je to klapna kod mene je cisceno ovo pod brojem dva unutra.
  2. Evo ovako bio sam kod drugog majstora i ponovo na dijagnostici kaze da je sve u redu. Problem je i dalje bio tu onda je majstor izvadio merac za ulje iz motora i odjedanput je motor poceo normalno da radi i da ne padaju obrtaji rekao mi je da je sto posto takozvana pastetica. Ajde da ne bude posle da je do nje kupio sam i pasteticu i zamenio. Sad mnogo bolje radi ali ponovo dok je u plavom i dalje hoce po malo da padne ler gas npr u voznji stisnem kvacilo i tad padnu pa se popnu obrtaji i tako par puta ali daleko manje nego sto je bilo. Da li sada neko mozda ima ideju sta dalje raditi. Poz. D
  3. Hvala na ponudi ali odakle ste ja sam iz LE.
  4. Ociscena i klapna problem i dalje postoji stoje obrtaji 750-800 dam gas sasvim malo se ugusi gotovo neprimetno primi gas kad pustim obrtaji padnu na 400-500 pa se vrate na 750-800 i na benzin i na plin samo sto na plin je sve vise izrazenije sto se tice i gusenja i padanja obrtaja. Molim vas za pomoc ako neko zna sta bi mogao da bude problem.
  5. Step motor je ociscen skinuta i ta pasteta majstor kaze da je sve u redu s njom. Da li se protokomer cisti i sta je tacno protokomer, ovde na ovom motoru. Klapnu jos nisam stigao da ocistim najverovatnije cu sutra pa javljam kako se ponasa. Da li da cistim benzinske dizne u ultrazvucnoj kadici jer mi na plin pravi problem isto a kao sto sam rekao za plin su dizne nove poz i hvala svima.
  6. Nisam cistio klapnu gasa ni dizne lambda sonde su verovatno u redu jer na dijagnostici pokazuje da je sve u redu. Dizne nisam cistio iz razloga zato sto imam isti problem i na plinu i na benzinu a dizne za plin su nove. Ocisticu i klapnu pa cu videti kako se ponasa. Hvala.
  7. Ovako ociscen je detaljno icv i promenjeno je crevo, ali i dalje ista prica znaci kad je hladan i kad ga upalim drzi obrtaje na 750-800 kad dam gas malo se ugusi i primi gas obrtaji odu npr do 3000 kad pustim padnu na 500-400 pa se vrate na 750-800 uvek tako sve dok se ne zagreje molim za pomoc ako neke zna sta moze biti problem gledali su majstori i ne znaju sta bi mogao da bude problem. Filter za vazduh je promenjen, filter za benzin, filter ulja, ulje i svecice. Isto se ponasa i na plin inace ima sekvent plin, samo je jos vise izrazenije nego na benzin.
  8. Da li je icv na ovakvom motoru na e36 ovo ako je tako onda onaj postupak sa prvog posta ne vazi za ovakav motor ili gresim?
  9. Step motor je ICV crveno na slici? Uradicu to pa se javljam kako se ponasa. Moja greska u gornjem postu motor je ovakav. Obe slike su sa neta pa nisam bas zagledao jer su slicni.
  10. Pozdrav svima, imam bmw e36 97god mislim da je motor m43. Problem je kad upalim auto ler gas varira pada cak ispod 500 ali ne uvek kad se zagreje onda ne pravi probleme radi normalno. Nakon gasenja i paljenja sve radi normalno, medjutim kad se motor ponovo ohladi ali ne do kraja opet ista prica da li neko mozda ima neki predlog sta bi mogao da bude problem na dijagnostici ne pokazuje nista tj kao da je sve u redu stavljene su nove svecice. Motor izgleda ovako a ovo crevo je izgleda negde probuseno pa je zalepljeneo izolir trakom da li to moze biti problem.
  11. Da li neko moze da mi pomogne gde kupiti ovaj prekidac za stop svetla
  12. Ovako bio sam kod majstora i na vasoj slici sto ste postavili onaj deo koji nije obelezen ni jednim brojem (skroz levo gore) kod mene se tu nalazi ICV bar mi je tako majstor rekao.Kaze da je kod mene motor noviji nego na ostalim e36 jer je 97god a da se na starijim motorima nalazi kako je pokazano na slici. Na mojoj drugoj slici ovaj deo desno je ICV po njegovim recima i ociscen je kompletno sa cistac kocnica wurth, takodje je ocistio i taj ne obelezeni deo na vasoj slici i deo pod brojem 1. E sad situacija posle ciscenja, bez obzira da li auto radi na gas ili benzin kada je skroz hladan upa
  13. Nisam razumeo koji konektor da iskljucim levi ili desni. Hvala svima jos jednom za pomoc sutra javljam cim sve budem zavrsio pozdrav svima.
  14. Bio sam na dijagnostici ne pokazuje ni jednu gresku, ali i dalje ista stvar sa gasom dok je hladan. Da li je moguce da je ICV, ili ima nesto trece pozdrav.Jos nesto meni je majstor rekao da je ovo ICV na mom motoru.
  15. Hvala na odgovoru uradicu dijagnostiku kao sto ste mi predlozili pa javljam sta je bilo pozdrav.