kait 520i

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kait 520i

  1. Pre oko mesec dana pocelo lupanje hidropodizaca zvuk metal o metal kad auto upalim i ugasim 2,3 puta lupanje prestane pomislim da se ulje razredilo a i servis je bio blizu zamenio sam ulje i filter i sve je prestalo auto je normalno radio ,nakon predjenih 1000km ponovo isto samo sto sad lupa neprestano.Lampica za ulje se gasi cim upalim auto istog momenta. Da li je crkla uljna pumpa ili je moguce da se motor zaprljao. Ima li efekta da pokusam sa sretstvima za ispiranje motora.

  2. Prijatelju,nemam ti ja sta racunati,registracija je 80 000 dinara,porez na luksuz nek je 50 000din.Odbijes taj porez kad auto napuni 20 godina i dobijes cifru od oko 30 000 dinara.

    Prosto.

    Ali uzmimo da si u pravu,nek je 450e kao sto ti kazes,to je opet dosta manje od 800e.I po meni ni to nije mnogo za auto te snage i renomea,hoces da vozis M3,pa moras imati novaca za to.

    Plus imas u Beogradu gde sam ja regiatrovao na rate,bez kamate,zaloga,ziranata.

    Pokusacu da ti objasnim,potrosnja 10-12l NORMALNE voznje(ja tako vozim),registracija nek je 400 e kao sto ti kazes(mozes na 4 rate po 10 000),redovno odrzavanje ti je samo ulje i filteri ne moras kod Radulovica i sl.to pod uslovom da je auto ispravan kao moj,nemas veliki servis jer M3 ima lanac umesto kajisa i on odlazi na nekih 300 000 km ako ga pre toga manijackom voznjom ne pokidas,imas samo kajis alternatora.

    Sve u svemu to nisu nikakvi troskovi u poredjenju sta ti taj auto pruza.

    Pozdrav i ostaj mi u zdravlju.

    Pogresno si me shvatio nisam mislio nista lose samo sam hteo da prekinem raspravu oko cene registracije.

    A kome je skupa registracija moze da kupo 316 ili da odsece nogu pa registruje za 15000 din :lol: