gakovo

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gakovo

  1. Nemogu da verujem sve je dobro paljenje, svecice, kablovi, diferencijal, karburator,nemesa vodu i ulje, podesenost ventila, a on nece.Evo jos jedan podatak tj konstatacija

    I-brzina uredu dize brzinu

    II-brzina opet uredu

    III-brzina vec je na 110km/h

    IV-brzina samo ode na 120km/h

    V-brzina 130km/h i to je to

    Ljudi dodjemi da ga zapalim nemogu da verujem da je sve uredu a on ide kao fico

  2. Pozdrav svima ponovo ja sa istim problemom sve sto su mi dosada rekli ja sam uradio ali opet nece pa nece.Dakle problem je sledeci imam kao sto rekoh 316 m10 E30 ima plin ali slabo vuce i na plinu i benzinu u petoj pun gas nimakac vise od 110-120 jedva nekad 130 KM/h.Na njemu je karburator jednogrli original pierburg 1B nosen u karburator servis ociscen podesen sredjen, zamenjeni su kablovi, svecice, filter vazduha, radi na sva 4 klipa ventili podeseni na 0,20 kako treba, nemesa vodu i ulje, ulje je cisto paljenje je podeseno pali na zub i na plinu i na benzinu ali idalje nece preko 110-120 jedva nekad 130 KM/h i na benzinu i na plinu.

    POMAGAJTE STAMUJE?

  3. Pozdrav i sretna nova godina!

    Hteo bih nesto uraditi po pitanju svoje instrument table na E30 na tabli imam casovnik a ne obrtomer koji sam hteo staviti i tako vam ja nabavim drugu tablu kada sam je stavio u automobil obrtomer kilometar sat temperatura i sat za gorivo radi ali ostale sijalice tipa kocnica ulje itd neradi neznam dali je elektronika neispravna u tabli ili sta je.probam samo obrtomer da ubacim u moju tablu nemoze velika elektronika obrtomera a mali otvor na tabli.

    Pitanja:

    1. Dali ovo moze na moj auto ili ne

    2. Imali neko tablu sa obrtomerom za prodati ali da naravno nije izgrbana i da je ispravna i koja je cena?

    3. Imali negde za kupiti nalepnice za ove satove bele boje i gde i kome se obratiti?

    4. kako napraviti led diode na satovima u tabli?

    HVALA VAM UNAPRED!!!

  4. Pozdrav svima jedan veliki problem na automobilu u ovim zimski danima.

    JAko slabo greje u kabini temperaturu podigne na polovinu tacno koliko treba ali slabo greje. Citao sam ovde na forumu o nekom ozracivanju o nekom termostatu ali niko da postavi sliku gde se konkretno kod mog automobila ozracuje sistem jer antifriza ima sasvim dovoljno niko da pokaze gde je taj termostat opet mislim na konkretno moj auto kako bi neko mogao to resiti sam. Nadam se da ce neko pokazati i knkretno objasniti sta dalje.

  5. Upravo nesto citam na netu i razmisljam dali je i koliko isplativo praviti ovaj karburator mozda je bolje postaviti neki dvogrli koji ide na 316 i zavrsiti stvar dali je ovo izvodljivo imali kakve prepravke i dali ima neko da proda takav karburator naravno dobar i po kojoj ceni poludeo sam vise sa ovim karburatorom auto mi je potreban svaki dan idem na posao skoro 100 kilometara popi mi boziju kisu a uzto nitio radi kako treba niti vuce kako treba da izvinete sranje

  6. Pozdrav evo vec koji put se javljam zbog kojekakvih problema vecinu sam uspeo resiti ali neke i ne sad imam problem sledeci. Na automobilu se nalazi karbirator Pierburg 1B koji ima uzasno velik ler neznam gde se podesava i sta da radim kako bih ga smanjio. Jos pored ovog problema imam problem jako slabo greje u kabini greje on ali to nije to a skala na pokazivacu temperature je na polovini sta uraditi.

  7. Pozdrav svima imam jedan veliki problem sve sto sam dosad imao resio sam uz vasu pomoc pa se nadam da cu resiti i ovo.Dakle problem je sledeci imam kao sto rekoh 316 m10 E30 ima plin ali slabo vuce i na plinu i benzinu neznam sta moze biti u petoj pun gas nimakac vise od 110-120 jedva nekad 130 KM/h.Startnost nula len i trom. sta moze biti pomagajte.