KILE

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KILE

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milan Kile
  • Automobil
    BMW 316i Compact
  1. moze li neki kontakt telefon ili adresa servisa gde to mogu da odradim?
  2. Pre neki dan sam se uparkiravao i nisam snimio nisku zardinjeru u koje je bilo zasadjeno stablo. Kada sam cuo zvuk grebanja bilo je kasno:( Elem... izadjem ja da pogledam kad ono ogrebotine i valjda kako je plastika bila pod pritiskom nije pukla nego je pukla farba pa sad izgleda ruzno oguljeno na par mesta. Interesuje me zna li neko gde ovo moze da se sredi i kako i naravno koja je cena... bar okvirno:) hvala unapred!
  3. kako se radi ova provera sto je lik na snimku uradio?
  4. Ja sam cuo da ima neka fora sa dugmetom za ponistavanje odometra. Neka fora sa kao brzim pritiskanjem i jos nesto... da li je fora sa kontaktom ili tako nesto... ne znam.
  5. Postoji li neka caka kako moze da se proveri prava predjena kilometraza... a da ne mora da se ide na masinerije i placa provera.
  6. Pozdrav svim ljubiteljima najboljeg automobila u istoriji auto industrije. Ja imam obicaj da kazem da BMW nije auto bez mane... njegova najveca mana je prokletstvo koje se manifestuje tako da ko jednom sedne u BMW vise ne razmislja o drugom automobilu ;) Trenutno vozim BMW 316i Compact. To je moj prvi BMW i nadam se ne i poslednji. Sta da vam kazem osim da je susret sa malim plavi propelerom bio ljubav na prvi pogled :) Toliko od mene za pocetak.