kengur

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kengur

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksandar Petrovic
  • Lokacija
    Ruma
  • Automobil
    prazna garaza
  1. Auto je proizveden 1998g.Bez obzira da li je napolju -20 ili +40, motor hladan ili zagrejan na radnoj tempereturi, uvek je palio kao benzinac, bukvalno na pola kljuca. Simptomi tezeg paljenja su se postepeno pojavljivali da bi doslo do tog stadijuma sada, da motor vergla poprilicno dugo kako bi uspeo upaliti. Takvo ponasanje se desava bez obzira na temperaturu spoljnu a pogotovo kada je vruc motor, onda zali boze jedva sastavi. Akumulator nov po fabrickim propisima, dizne ociscene, novi grejaci (ne od opela kako pojedinci stavljaju), struju ne gubi, rezervoar ociscen od mulja,redovno radjen s
  2. Imam jednog drugara koji je dosta dugo vozio 725 tds-a. Naime covek je dobio slom zivaca zbog bosh pumpe. Motor kao motor, svalio je milionce i nije imao nekih vecih problema (pregrevanje kao sto mnogi pricaju,cak sa 4-om el.diznom nije imao problem ...). Prodao je auto skoro, o tom potom, nego kome god se obratio, kod bilo kog majstora da je otisao, bosiste, no name, majstora za BMW, svi oni su mu rekli da pumpa ili ne moze da se popravi ili je njeno popravljanje veoma skupo i da je bolje uzeti polovnu sa drugog. Prelistavao sam forum ali nisam nasao, a ako postoji link neka ga neko napise u
  3. @M54 odlican teks!!!! evo Mislim da su ipak ovi iz TopGear pogresili malo.
  4. Pa opste poznato je da ovi iz TopGear vole da pljuju po svima, a i vidi se na snimku da X6 ima letnje gume, mada opet pajera sam sluzbenog vozio sa zimskim gumama inace celavim skoro da nema mesa na njima pa opet kad mu zakljucas dif. izvlaci gde god hoces.
  5. Pogledajte do kraja http://www.topgear.com/uk/video-search?Phrase=bmw&Urn=brand-new-clip-clarkson-vs-bmw-x6-part-2 Oni koji su vozili i oni koji imaju X6 da li je stvarno istina da nema zakljucavanje diferencijala?
  6. Eto, da sam se ranije uclanio u forum prosao bi sigurno jeftinije za auto, to mi je drugar dobar. U svakom slucaju OK je izbor auta.
  7. Da slazem se naravno, ali lako su mogli da izvedu da bude naslednik 8-ce sa 2 vrata.
  8. Svaka cast na izboru auta. Inace mislim da sam taj auto cesto vidjao u Rumi i Pecincima bas u tom nekom periodu kada si i ti trazio da kupis e39. Ispravi me ako gresim. ;)
  9. Ja trazio po forumu ali ne pronadjoh, pa reko` da postavim
  10. Pozdrav svim fanovima marke BMW. Zovem se Aleksandar i iz Rume sam. Trenutno sam bez auta ali uskoro se nadam da cu kupiti jedan od modela bmw. :acute: