Miki s38

Clan BMW Fan Kluba
  • Content Count

    1985
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miki s38

  1. On 3/4/2020 at 11:00 PM, idekius said:

    Oni su lanac prebacili pozadi radi boljeg balansa i mirnijeg rada i u tome su uspeli. Taj motor mnogo rafiniranije radi nego m47, življi je i prijatniji u vožnji i na auto putu kada se potera čak dobije zvuk koji se može nazvati prijatnim i delimično sportskim što je pravo čudo za dizel koji nema šest cilindra. Kad ubzavaš pri polasku sa naplatne rampe zazvuči tako zaboraviš da je pod haubom ipak naftarica sa četiri cilindra. E sad... Pogrešili su dizajn lanca, španera i lančanika pa je ispalo da traju kratko. Kasnije su to ispravili...

    zasto ima balansere ako su prebacivanjem lanca pozadi umirili rad motora???? prebacili su ga da bi se vadio motor i oslabili ga da bi se menjao da bi nam svima uzimali pare,oni to smisljaju za sebe  i svoju korist ne za nasu,mislis da nisu umeli da naprave jaci lanac???

  2. Slazem se,ne znam koje je godiste,ali kod modela koji nemaju vakum,zeza mehanika koju pokrece elektronika geometrije,sve jedno treba to proveriti,osim ako je to provereno zajedno sa turbinom kad je nosena na proveru

  3. Druže malo sam radoznao da li dizeli koji imaju 1 ubrizgavanje po taktu nemaju vibracija? Da li dizeli sa 6 cilindra i 5 ubrizgavanja po taktu imaju jakih vibracija? Da li benzinci (sa kakvim god hoćeš ubrizgavanjem i brojem cilindra) imaju jakih vibracija?

    I pitanje za nagradu kakve veze ima sve ovo što si rekao sa gašenjem auta sa i bez kvačila?

    Još jedan tip da ti dam: iako si bio na predavanju ne znači da si sve razumeo ili da si ispravno razumeo.

    Druze,cime se bavis ti,i ja sam radoznao,inace ja drzim pekaru pa sam bio na predavanju o zamajcima,znas dosadno mi u zivotu pa jedem govna ovde po forumu

  4. Uz dosta muka, googla, www.xoutpost.com, pojedinih clanova sa foruma, resio sam misteriju sto se tice antena, zvuka i tih gluposti od elektronike..

    Razclanio i na kraju sve nasao za sta sluzi tako da svakome mogu biti od pomoci sta god da mu se desi slicno ili isto.. Stojim na raspolaganju.

    Ostalo je jedino da nadjem uzrok tj mesto gde se i sta se namokri u prednjim park senzorima, jer cim padne kisa ili nakon pranja, prednji senzori "zaglave" i dobijam onaj stalni piskutavi ton.

    Jel mozemo da znamo sta je bio problem?