Kuruza

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kuruza

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Kuruza
  • Lokacija
    N/a
  • Automobil
    N/a
  1. Najslabiji i najjači model E46; :pleasantry:
  2. Ma opruge su super. Jako sam zadovoljan s njima, nikakvih problema, spuštaju taman koliko treba. S Eibachom nemaš greške. :)
  3. Hvala svima na komentarima! :thumbsup: Evo nešto se i radilo na autu u proteklom periodu; Stavljen original xenon: Pa M tech II branik: M tech lip spojler: I onda je to sve skupa izgledalo ovako: Pa su prodane styling 96 felge i uz puno truda (i para :whistle3: )nađene original BMW styling 135 ///M. Onda se valjalo još jednom prisjetiti kakav je bio kad je kupljen 2008... :pardon: ...a ovakav je sad: :yes: :drinks:
  4. Procitao sam i pogledao nekoliko puta kako si predstavio svoj e46. Jednostavno sam odusevljen kako si to lepo i kvalitetno uradio tj nisi zalio novac za orginalne delove. Stvarno svaki detalj...volan,rucica menjaca,novi farovi umesto onih vec dosta zamucenih,beli zmigavci,felne,...sve je savrseno ispalo.Svaka ti cast,prelep auto.

    Da ne duzim puno moj izbor je E46 ali tek treba da ga kupim....

  5. Pa stavi još slika, daj još neke informacije, kako si zadovoljan autom, ima li kvarova, kakvi su planovi?
  6. Možda i lip stavim ako nađem povoljno originalni. Nebi kopiju.
  7. Da, svi ti sistemi već postoje u autu. Da bi dobio BC bilo je potrebno ugraditi ručicu s BC tipkom i spojiti auto na komp i u softveru aktivirati bc. Kod aktivacije tempomata, čim se ugrade tipke sve odma radi. Nije potrebno spajati na komp. No aktivacija tempomata ipak nije na taj način moguća kod auta koji imaju gas kontroliran putem gas sajle (npr. sa m43 ili m52 motorima). Motor mora imati gas preko potenciometra tj. elektronski. Ručicu žmigavaca sam kupio rabljenu i platio oko 50€, a M volan s airbagom 500€.
  8. Imam i nešto video snimaka, ništa specijalno. Zvuk novog DMS sportauspuff lonca: I malo ubrzanja (nije 116ks nešto, ali meni je sasvim solidno): A ako mi ostane nešto para, uzet ću i K&N filter za originalni airbox. :)
  9. Evo i mog auta. Kupljen 2008. godine. E46 316i 2002. godište. N42B18, 1800ccm, 116ks. Sa autom sam iznimno zadovoljan. Od kada ga imam pa do sada bilo je puno radova na njemu, ali evo probat ću izdvojiti ono zanimljivije. Kad sam ga kupio, od opreme nije imao skoro ništa, ali bio je vrlo uščuvan, kupljen od prvog vlasnika. Tad je imao 127.000km. Ovako je izgledao: Onda sam nakon nekog vremena konačno skupio pare za alu 17': Pa sam kupio nove original farove. Stari su bili već mat od sunca, a i jednog mi je pregorila naispravno montirana žarulja. Koža mjenjača i plas
  10. Pozdrav svima! Ja sam Marko iz Zagreba, 23 godine. Vozim E46 316i. Već sam i ranije pratio vaš forum ali nisam bio član, ali eto sad sam odlučio da se učlanim. Nadam se ugodnom druženju!