Bucko

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bucko

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 09/02/1982

Profile Information

  • Ime i prezime
    Goran Najdovski
  • Lokacija
    Skopje R.Makedonija
  • Automobil
    BMW 320 D e46
  1. Pregledano je sve! Turbina je super i gledao sve te parametre izvrsio sva merenja posto bio sam u ovlasten servis! Samo rekli su mi po drugi put da malo biti pokrut na pedalu od gasa, i da je provozim malo na otvoreni put, jer auto ga vozim ko da sam penzioner. Imao sam teski udes i bio sam skoro 2 godine u invalidskoj kolici i malo vise se plasim od brze voznje.
  2. Problem resen. Na dijagnostiku javio je neki problem okolo turbina. Neki vakuum ili nesto slcno. Nisam procitao kako se zove ali mislim da je vakum. Resetirao ga i spricnuo VD40 u neko crevo na neki ured ko boca na turbinu. Auto sada ide ko zmaj! :) Hvala!
  3. Auto radi fantasticno. I kad je vruc i kada je hladno. Ujutro na -10 upali ko lud, a i kada je vruc isto pali. Nema razlike! Auto kada radi u mesto motor veze,nema razlike hladno ili vruce. Kad mu dam puna gas nema dima. Jedini problem je kad mu das gas na nizem obrtaima. Problm je dok postigne 2200 obrtai. Idem sada na dijagnostiku pa pisem sta sam uradio. Cudan problem! :)
  4. Radi se o BMW e46 320D 2000 godiste 136ks 210 000 Km Poslednji 2 nedelja auto je poceo gusiti, kad pritisnem pedalu za gas do poda recimo u drugoj brzini auto ne prima nego polako razvija brzinu i oseca se gusenje. To se osjeca samo na nizim obrtaima ispod 2200 obrtai. Na 1700 obrtai oseca se malo ko da stucne ili seckanje. Kad auto stoi u mesto i ako pritisnem gas cuje se na auspuh ko da je zapusen i pustiti beli dim ali ono samo na nizim obrtaima, kako pritiskam gas i obrtaj raste dima se gubi i radi normalno. Znaci to se osejeca znatno na prvom i drugom brzinu, evo danas odvaj sam se dovez
  5. Meni je bolje izgledao pred "sredjivanje"! Ali to je tvoj auto i ukus pa ti znas sta sa njim! Inace fino ocuvan primerak!
  6. Ako je dobra Turbina, Lamela, i ako je dobro ocuvan nemas brige! Ali pazi, ta masina mora bit redovno odrzavana, redovno ulje i svi filtri jer sa ta masina nema zajebancije, to moras stalno zapaziti! Redovni servis je oko 200 eura, svi filtri i ulje! Ali radi se na svakih 15000 KM tako da nemas brige! I zapazi da ne dimi na auspuh i na kapak od ulje! Ali voznja je VRV! ;)

  7. Ako uzmes dobar i socuvan model ne treba mnogo brinuti! Jer odrzavanje je veoma skupo! Evo od kad sam ga uzeo krepao mi alternator ali opravio sam ga sam i kostao me 10 eura! Ali u servisu to bi islo iznad 600 eura! Slusaj jedan prijatelski sovet! Uzimaj, jer model je vrv al, ALI pazi da to bude dobro ocuvan model. Bolje daj 1000 eura plus na pocetku za dobar, nego kasn...

  8. Poz! Hteo sam da te upitam kako prolazis sa svojom bengulom sto se tice odrzavanja,pouzdanosti?U planu mi je da uzmem taj model pa bi te zamolio da mi kazes ukratko na sta bi trebao da obratim paznju?

  9. Ma nema ljepse auto od Stock. Samo se odrade sitne detalje i dobija se perfekcija. Nastavi dalje, Pazi i mazi! ;)
  10. Tu bre svidja mi se ovaj bembo! :D Ne treba nista uraditi posebno, dovoljne su samo neke detalje i odrzavati auto cist do perfekcije i onda dobijate ovo sto sam ja video na ovom postu! Ma svaka cast majstore!!! ;)
  11. Ma jednostavno volim vakve brze komentare ! Uvjek deluju onako smirujuce na psihom ! :D :D :D Hvala puno Leon ! :)
  12. Pitanja onako na brzaka! Motor hladan, ujutro prvo palenje, auto upali iz prve, lampica ulje ostaje da svjeti jos 2-3 sekunde. Jel to normalno ??? Motor Topol, palenje u tokom dana, auto upali iz prve, lampica ulje ostaje da svjeti jos 1-2 sekunde. Jel to normalno ??? Izvadim mjerac za ulje i na kraju od mjeraca ima plastike koja je cela potopena u ulje. Koliko je Min ili MAx ???
  13. Ma i ja sam bio iznenadjen kada sam ga prvi put video. Nisam mogao verovati da je toliko ocuvan. Nije bilo pazarenje i cenkanje oko cena. Tip kaze tolko para, ja izvadim i mu platim auto. Neverojatno je ocuvan :) A to za Full oprema i ne razumem ni ja sto je Full. Sekad ima nesto sta fali u auto. Ednostavno nema kraja na opreme, svaki dan izadje nesto novo ;) Sociva, angels ayes i xenon su naknadno stavljene ni su fabricki! Ali ja zadovoljan od osvetlenje :D Evo imam ga nedelju dana i ja prezadovoljan. Cekam ljepsi suncani dani pa da okidam neka ljepsa slika i da ga predstavivim kako dolik
  14. Mozebi :D Se nadevam deka ke ima nekoj sobir pa ke se vidime site i ke mi objasnite nekoi raboti :D Epten sum tapa za BMW, samo znam da go vozam :P
  15. Hvala svima na cestitkama :) Zelim i ja vama puno sreci i puno puno novih i ljepshih auta :) Zvonko: Epten sum nov so BMW pa neznam deka postoi i makedonski forum. Ostavi mi link ako! Skene: Gledao sam, trazio sam, ispitavao sam, ne samo ja tuku i puno majstora ali niko ni je nasao nista sumnjivo da auto ikada bio udaran. Ili je premnogo dobro uraden posle udara ili nikaa i nije bio udaren. A ja ko sto znam site modela od 2001 imaju tih zadnje stopove :) Danas sam prvi put testirao na otvoren put, vozio sam ravno 200 KM\h i nista ni da mrdne ni da svirne. Ja prezadovoljan, ali prvi put s