gaja

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gaja

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. Koliko sam mogao da provalim, auto je pravljen po narudzbini pa je zato obican automatik. Presao je 85000 km i 3 godine je stajao u garazi (na zalost). A sto se tice registracije jurim veye da me sto manje izadje carina i porez :fool: , jer ako bih ga radio redovno, vise bi mi uzeli za porez i carinu nego sto sam ga platio. Od opreme ima klimu, kozu, parking senzore, glavne i bocne air-begove i sve ostale sitnice koje ima jedan BMW :cray:
  2. Konacno da i ja postavim slike mog autica na forum. Nazalost, kao sto vidite jos uvek ga nisam registrovao ali se nadam da ce se ova moja saga uskoro zavrsiti pa da konacno uzivam u voznji :lol: Pozdrav svima!
  3. gaja

    veliki brat

    Samo me interesuje kakvi su to likovi kada mogu da bace 3 meseca zivota na takvo sranje. Ne bih izdrzao ni 7 dana pa da je i miss sveta unutra :D
  4. Postoji li mogucnost kacenja CD sarzera na BMW-ov originalni kasetofon u 318i(E-46)?
  5. Sta biste tek uradili sa vecim autom!!! B)
  6. Skoro sam kupio 318i (E-46), 2001 godiste, 143ks, automatik. Kako se taj model pokazao do sada? Kakav je za odrzavanje i slicno? Hvala unapred B)
  7. Pozdrav svima. Jos uvek nisam zvanicno usao u elitno drustvo plave elise,ali se nadam da ce se to uskoro desiti. Naime, planiram da uzmem BMW 318(E46) iz 2001 pa me interesuje sta ostali clanovi misle o toj kupovini. Rec je o motoru od 143 ks sa automatskim menjacem. Inace, nikad do sada nisam imao BMW ali sam cuo price tipa - Jednom BMW, uvek BMW- Za sada toliko. Pozdrav :pleasantry: