maxboy

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About maxboy

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dragan Maksimovic
  • Automobil
    318i
  1. Imam ja pitanje:Treba da remontujem letvu volana na e30(bez serva),imam luft na levoj strani na spoju spone i letve,a na desnoj strani na letvi(kaze majstor da je to neka caura.Da li da uzmem obe caure i obe sipke(spone),ili samo to sto mi je rekao?Hvala unapred....
  2. Ma probao sam i drugi isparivac,skinuo sa auta koji radi perfektno,i nista.Moj isparivac sam servisirao.
  3. A da,zaboravio sam da kazem da kad je hladan treba oko 7,8 sekundi da upali,a kad je vruc oko 2,3 sekunde.
  4. inace vozim na plin vec 8 godina i odavno se bavim mislju da probam ovo,ali nikako da uradim.petljao sam svasta sa plinom,jer sam i mehanicar,ali ovo nikad nisam probao.
  5. Pozdrav svima,imam jedno jaaaaaako skakljivo pitanje,nije za smejanje,i molim vas da mi date misljenje,jer cu ovo da uradim u svakom slucaju.Zazmisljam vec dosta vremena sta da radim sa plinom,imam problema strasnih sa kockicom,a necu da je prodam jer sam jedva dosao do nje.servisirao sam isparivac,skratio creva do racve da budu sto kraca,stelovao bezbroj puta(uvek sa vec postignutom radnom temperaturom),i desava mi se da trosi 13 pa na gore,iako sam probao cak i penzionerski da ga vozim i nista.nece da drzi ler,variraju obrtaji,kapa,ruka,kablovi,razvodnik,sve je novo i ispravno 1000 posto.lep
  6. Inace u pitanju je 318i 1986.

  7. Aliiiiiiiiiiiii,i kad sam vratio sve naqzad i upalio auto,pa krenuo da vidim kilometrazu,vidim da i dalje ne radi,a osigurac nije izgoreo ovog puta.....Sta da radim??????

  8. Ljudi imam problem!!!!!

    danas je 5 put kako mi je izgoreo osigurac preko kojeg se napaja pokazivac brzine.skinem ja lepo tablu,ocistim sve,nista nisam nasao da je gorelo ili crklo,izmerim one male baterije u satu,vidim dobre,premostim jumper na drugu poziciju pa ga vratim kako je bilo.............i kad sam vratio sat nazad i sve povezao,upalim auto i vidim da sam uspeo ...

  9. plin ustelovan paljenje ustelovano,trap uradjen,sad prede kao mackica!!!!jos limarija i farbanje i munja je gotova :)
  10. Resio sam problem sa strujom.Bio je razvodnik u pitanju,Vise ne puca i ne detonira.Kupio sam obe prednje viljuske i sutra se montiraju.30 evrica obe.sledeci vikend ide na sredjivanje limarije,i polako sve da dodje na svoje,da zablista.... :)
  11. Ako neko zna gde ima da se remontuju kugle ili da neko prodaje polovne dobre viljuske neka javi,bicu zahvalan....A da,treba mi i el razvodnik,jer vec danima bijem glavu sta mu je,a sumnjam na razvodnik,jer sam sve zivo izmenjao sem njega a on i dalje puca i trokira.... :)
  12. http://img641.imageshack.us/img641/7209/p1010064le.jpg Izvinjavam se na gresci,prvi put.... :(
  13. Evo i mog novog mezimca.....Malo je neugledan ali sve se to da srediti uz malo para,novca,zivaca,i strpljenja.... 05/19/11 0 views 05/19/11 0 views 05/19/11 0 views 05/19/11 0 views 05/19/11 0 views 05/19/11 0 views
  14. Pozdrav svima!!!! Konacno i ja ispunih sebi san i kupih bmw-a.....:) U pitanju je 318,kockica iz 86-e,sa malo losijom limarijom ali nista toliko lose da se ne moze srediti,i problemom oko plina koji ce nadam se danas biti resen.Inace sa novog bg-a sam,i opet pozdravljam sve obozavaoce bavaraca!!!!