Zhule

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zhule

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/14/1982

Profile Information

  • Ime i prezime
    Zutic Vedran
  • Automobil
    BMW 520i M50
  1. Jesam! I primetio ali ne mogu da verujem da je svet tako mali! Javljam se za ovo, hvala ljudi! Auspuh cu da sredim za sad, hocu da bude maksimalno utegnut pa tek onda prelazim na te "detalje". Kakve felne predlazete?
  2. Iz Kovina sam, auto je isto ovde nekoliko godina, jako, jako malo je vozen (sto je i dobro i lose). Kako mogu da dobijem atest? Papire od ovoga nemam, a imam ko ce sve to profi da namontira i nasteluje... Ne znam samo da li je "belka" lepsa sa ovako zatamnjenim stopaljkama ili da ipak stavim fabricke? Sta vi mislite?
  3. Upravo sam nasao gde mogu da kupim sve i svasta za njega povoljno, videcu za lajsne tamo... felne mi za sad nisu prioritet. Auto nije klepetan od pozadi koliko smo svi mogli da zakljucimo. Farovi su kratki i nesto slabiji (oborena) dok su duga svetla odlicna. Aparat je to malo naglasio. Svakako cu da stavim xenon i da zavrsim posao... Pitanje; da li ikako moze da se dobije atest za plin ako nije sekvent i da li moze atestiran plin da se ubaci a potom odveze na atest? Imam sve sem boce u njemu, steta bi bila.
  4. Stigao je lepotan :) Ima ponesto da se dotera na njemu, lajsna stize sutra, ono sto najvise i bode oci. Nisam ceo dan izasao iz njega :) Ono sto sam vec znao, opsti utisak za taj agregat u tako velikom autu, malo lenj u startu ali ume lepo da potegne a kad krene da poteze sreci nikad kraja. Inace je vrlo solidno utegnut, vidi se poneki problem tu i tamo ali se sve da resiti, nista strasno... Sve u svemu, obozavam ga. Evo par slicica:
  5. Pozdrav svima! Vidim da se ovde vodi interesantna diskusija, a ja uskoro dolazim i zvanicno u vas klub... Ovih dana kupujem jednog lepotana, E34 520i (M50) 1992, za realno nisku cifru (reda 2-3x manje od one po oglasima,od prijatelja kome auto ne treba, bukvalno), ne mogu da docekam da ga dovezem kuci :D Cim stigne kacim slike (imam ih ja ali nije jos moj auto, bar ne skroz) i sigurno cu da vas pitam milion stvari oko njega,tj. vec imam ali cu da se strpim :) Sve u svemu, odavno mastam da kupim sebi neki BMW, ovo je skromno ali opet vrlo pristojno. Cim stigne kacim slike!