vpetrovic

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vpetrovic

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Vladimir Petrović
  • Automobil
    Ne vozim BMW
  1. Ok, znaću više kada ga budem video, ovih dana. Drugar mi je mehaničar, pa ćemo da ga ispitamo. Ako nešto još ima što treba da znam, slobodno recite :) I javiću šta sam uradio i kakvi su utisci.
  2. Ovih dana ću da se upoznam sa tim autom koji mi se nudi. Znam da ima plin, ali ne znam koji. Voleo bih da ima klimu, ali ne znam da li je ima. Drago mi je što sam čuo ovako pozitivne odgovore, mnogo mi je lakše da vidim još kako i šta. Potrošnja mi je prihvatljiva, s obzirom da vozim ovo azijata bez plina(>8/100km), a benzin duplo skuplji, tako da bi vožnja mogla da me izađe jeftinije. Naravno, volim i ja da stisnem gas, ali nisam neki profi driver, eto samo kada poželim da se oraspoložim :) Inače drugar (verovatno i član ovog foruma) me je vozio u M3 iz '94, oduševio sam se!
  3. Zdravo svima! Trenutno je u opciji kupovina BMW 520 E34 iz 1991 godine. Nisam poznavalac BMW-a, a i automobila inače, pa bi mi koristila pomoć. Da li se zna koliko troši, koliko je skup za održavanje tj. da li se isplati uzeti ga samo kao automobil za normalno, svakodnevno korišćenje. Trenutno vozim Hyundai Accent iz 1998, ništa mu ne fali, ali bih voleo neki malo veći, udobniji automobil (još da ima i klimu), pa gledam da li bi mi se takva zamena ispaltila, posebno što Hjundža troši preko 8 beznina, a bar da ide nešto..
  4. Zdravo svima! Automobil shvatam kao prevozno sredstvo. Dobar autmobil po meni je: ispravan, pouzdan, da dobro ide, da ima finu opremu i da je koliko toliko ekonomičan. Došao sam na forum kako bih se posavetovao oko kupovine BMW-a i nadam se da ćete mi vi, profesionalci, pomoći u tome.