ZekaNS

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ZekaNS

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola Zeljkovic
  • Automobil
    BMW e46 320d Touring
  1. Malo slobodnog vremena, pa sam resio da pocnem sa pakovanjem enterijera, zamenjeni svi tapaciri, i stavljena prednja sedista (nisam mogao vise ona krem da gledam) sledi nastavak radova :)
  2. Ovo belo osvetljenje me podseca na novg Passata :)
  3. Nisi ti nista pogresio, sve si dobro video, ovo ovako ne izgleda nikako, ali kad sve prepakujem bice mnogo lepse :)
  4. Uz enterijer sto sam uzeo idu sve sive lajsne kao sto je na volanu, pa sad vrovatno necu nista farbati i lepiti, ostavicu tako kako je, crno siva kombinacija je skroz ok :)
  5. Hvala drugari :D Jeste upitanju je suvozacevo sediste, ali mislim da cu problem da resim sad kad legne drugi enterijer, ako ne, onda ide to brzo i jeftino resenje :)
  6. Zato i jeste zimska, na leto vracamo letnju obucu, a ovo sto pise lepsa varijanta odnosi se na celicne felne koje su bile prosle zime a autu :) Hvala dace bog :)
  7. Sto se tice samog enterijera uzet je koplet drugi u srnoj boji sa M sedistima, tako da ovaj leti napolje, a kad dodje srni stavicu sive lajsne da sve ujednacim, ovako ne izgleda nikako :) Sto se presvlacenja tice, radi jedna devojka u NS, i odlicno obavlja posao, izadje oko 60e da se presvuce :)
  8. Uradi sve jednako, meni se iskreno samo tako dopada, ostalo mi je ruzno, videces neces pogresiti :) Evo i mf-funkcija :)
  9. Naslon za ruku je tavljen odavno, ali nisam slikao, funkcije ubacene pre nedelju dana, zatamnjenost je 60% :) Evo ovo sam zaboravio, volan je tapaciran
  10. Vozilo kupljeno pre tacno godinu dana, sto se tice karakteristika 320 Dizlo, 150ks, kojekakvih sitnica dodato sve u osnovnom odrzavanji, ima lepih planova za dalje pa cemo videti kako i sta, polako nigde ne zurimo :) Ovo su slkie kad je kupljen Onda je doslo leto i nova obuca, i usput zatamnjena stakla Dolazi zima pa sam odlucio da mu opet promenim obucu, ali u malo lepsoj varijanti
  11. Jos bolje, sad znam, fala na konstataciji :)
  12. Tako kaze bivsi vlasnik, da li je ima ili ne nisam jos ustanovio...
  13. E drugari da se pohvalim, pre neki dan sam pazario ovu spravicu, naime BMW 520i pa kaze ovako: Auto je 1990 godiste Kubikaza 1991 ccm Snaga 95kw / 129ks Od opreme: Podizaci napred, el retrovizori, servo, klima, kontrola proklizavanja, centralna, alarm... i jos svasta nesto :) Stanje auta je vrlo zadovoljavajuce, stojao je u garazi, vozen po suvom, presao je 194.000km (trebalo bi stvarnih, ali nikad se ne zna) inace vlasnik auta je bio moj brat, pa ga je prosledio dalje zeninom bratu (suraku) i sad je dosao kod mene, za zadnje 2 godine je presao 3000km, bukvalno nije voze, eto to je ukrat
  14. Evo da predsatvim moje sokocalo, jesta da nije BMW al dobro, mnogo zivaca, truda i para ulozeno u ovaja auto, uradjen od 0, sve je bilo rasklopljeno do zadnjeg srafa, 5 meseci rada i na kraju evo konacan izgleda auta :) A ovo je drugi auto, koji je trenutno na farbanju, isti postupak, rasklopljen do zadnjeg srafa i radi se polako :)
  15. Ja sa Nikola iz Novog Sada, imam 25 godina, vozim trenutno Opel Kadett, Yuga pravim od 0, vise sam u garazi nego kuci, i tako :D