steva80

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About steva80

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 02/27/1980

Profile Information

  • Ime i prezime
    Stevan Milinov
  • Lokacija
    Beograd, Voždovac
  • Automobil
    E30 BMW 320i
  • Interests
    Automobili, Hi-Fi uredjaji, biciklizam...
  1. Daj neki broj telefona da se dogovorimo oko preuzimanja hladnjaka.
  2. Pozdrav ljudi, potreban mi je neko iz BG ili okoline ko ima polovne delove i radi zamenu, meni treba dobar polovan hladnjak i zamena vodene pumpe koju bih kupio novu. Ponude na PP ili na 064-164 7137 Stevan.
  3. U japanskim vozilima su prva ugradnja, reklama sama po sebi što se kvaliteta tiče. Kod mene na mazdi su terali 12 godina koliko smo je vozili.
  4. To nisam gledao, probaću da provalim i to pa javljam.
  5. Ima crevce koje ide iz čepa posude za antifriz koje je na drugom kraju slobodno, kao neki odušak... valjda ga tu prosipa. Pitanje je koji ga pritisak istera napolje, da napomenem ponovo, creva nisu tvrđa nego kada je hladan.
  6. Visko okreće normalno, čini mi se da nema simptoma da je neispravan... Odzračivao sam ga malopre, nema mehurića na šrafu za odzračivanje.
  7. Ovih dana sam primetio da mi auto na leru sa odvrnutim grejanjem do kraja diže temperaturu i slabo greje u kabini, kada ga isturiram par puta spusti temperaturu i dobije normalno grejanje u kabini. U vožnji se ne primećuje toliko slabo grejanje, ali mu je temperatura ipak malo iznad polovine. Takođe sam još ranije primetio da mi na autoputu preko 3000 obrtaja pomalo prebacuje polovinu. Ima li koda zna u čemu je reč, plašim se da ga vozim da ne bih napravio neku goru havariju na motoru ovako. Probao sam malopre da ga odzračim i nema mehurića vazduha na onom šrafu na kućištu termostata... Regula
  8. steva80

    Oglasi

    Ovaj mnogo dobro izgleda, ali je ovo ispod haube sumnjivo... m20b25
  9. Meni troši leti po gradu oko 16l, zimi i do 18l u zavisnosti od dužine trajanja vožnje. Ono što je neverovatno je da mi je do CG trošio 10l, a toliko mi troši i na autoputu pri 120-130 km/h. Pretpostavljam da može malo da se spušta potrošnja... ako se zameni pola motora :lol:
  10. Jes' džabe stvarno, mogao bih da ih uzmem. Mislim da i boja odgovara ovako sa slika.
  11. Nešto iz malog mozga mi govori da sam negde pročitao da moraju kopče od kocke ili pojas od E36 da se prepakuju, 'zem li ga. Lepo spustim sedište sa tavana i probam na licu mesta, i ja filozofiram... :unsure:
  12. Zadnju klupu prvo moram da nabavim, bitno mi je da moze nešto da se izmisli i za to. Hvala na odgovorima, poz.
  13. Kako bre nisu ušrafljena?!
  14. Niko ne spominje kopču za pojas, da li to paše ili mora budženje?