Djomla

Members
  • Content Count

    1387
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Djomla

  1. Dugo me nije bilo, ali nije se puno ni promenilo na autu.Redovni servisi,zamenski i dotrajali delovi zamenjeni,alu felnice za zimu i to je to.Služi hvala Bogu i da ostane tako.Evo koja fotka da osvežim temu iz mrtvih 😉

    DSC00602.jpg

    IMG-20190203-145452.jpg

    IMG-20200202-150535.jpg

    IMG-20200323-114443.jpg

     

  2. Svaka čast,šta reći dalje.Čestitam i da se nauživaš prelepe vožnje u ovom autu.Inače svaki put kad sedneš u njega osećaj je neverovatan,pogotovo kad dodaš gas a osmeh od uha do uha, barem je meni tako bilo.Do duše jedno par dana kada je došao drug iz Dutschlanda pa smo se malo vozikali po NS a i snega smo imali.Inače BMW je bio 540i Xdrive G serija.

    Nadam se da ne zameraš na ove 2 slike što sam ubacio kod tebe,čisto da se vidi.

    IMG-09d932ebd2047c1c2144f2d7b783e5aa-V.j

    IMG-eee3e3a3682b51e27c0344ef18011ebf-V.j

  3. Nagrdi ti auto samo tako.Po meni im je jedina mana što su se pravili pametni sa rezevnim točkom tj. što su ga izbacili.Ja sam kupio nove gume i kupio ćopavac,koji mi stoji u gepeku.To me najviše izluđuje kod ovog modela.A te sitnice kao gde ću da držim sok,kafu itd. ni najmanje.Ako ću da pijem odem u neki lokal pa sednem,kad krenem na put,leti,tu je frižider torba koja lepo stane u gepek a još imaš i priključak.Mislim da sad svuda i na svakom koraku ima prodavnica-pumpa itd da uzemš neki sok-vodi izvrneš i peglaš dalje. :)

  4. Pre neki dan sam bio sa jednim advokatom ,vozi f10 nazad zatamljena,ali na njima ima male nalepnice "Lumar" folija i baš smo pričali o skidanju istih.Do duše on mi je tako preneo,da je BMW dozvolio da se stavljaju folije,i da više ne treba da se traži dozvola od agencije za bezb.saobraćaja, već se u AMS uplati uplatnica od 7000 din i to je to.Ali folije moraju da imaju na svakom staklu tu malu oznaku što majstori stavljaju.

    E sad tako mi je čovek preneo,moram ovih dana lično da odem u AMS da se raspitam.

  5. To si u pravu.Danas sam pričao sa čovekom koji prodaje akumulatore godinama,upoznao sam ga preko mog prijatelja.Kaže da su Varta izvikani i skupi akumulatori,posle 2-3 godine usled čestog paljenja auta a ako se malo prelazi, rikne nešto u njima pa neće da priznaju garanciju na njih.Ujedno mi je preporučio Banner "Runing Bull" akumulator,koji podržavaju BMW i WV vozila,malo sa googlao i vidim da su ok.A i sam sam se uverio pošto je njihova oznaka na fabričkom BMW akumulatoru,evo slika iz mog auta.

    aku5.jpg

  6. Pitanja postavljaš u drugoj temi, ali ajde da ti odgovorim.Auto sam pali lampicu za regeneraciju(žuta) ,tada treba malo da ga stisneš preko 3000-4000 obrtaja da ga voziš da on postigne određenu temperaturu i sagori sve što je sakupio i da to izbaci.Naravno i DPF kada se jako zaprlja regeneracija ne pomaže,onda sledi ako hoćeš da ga zadržiš - skidanje i šalješ ga da se očisti ili kupiš nov.A možeš i da ga ukloniš a onda moraš i softverski da ukloniš greške.