bmwnicky

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bmwnicky

  • Rank
    bmw pocetnik

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.nicky.net

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikolica Vadaski
  • Lokacija
    VIE
  • Automobil
    E61 525d touring, E39 530d touring
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=20079
  1. u pravu si, malkice je tvrd ali nije strašno. da, panaroma šiber. ja baš nisam ljubitelj šibera ali sam se ipak predomislio a moji klinci su oduševljeni da mogu da gledaju "gore". :)
  2. ćao Sale, nažalost ne znam im imena. ali je rađen u skroz desnom boksu. a primetio sam da je taj isti mladi dečko, koji je menjao sve gore navede delove/stvari, radio i sledeći dan u istom, kada sam reklamirao da kočna papučica "propada". reset je pravljen pod nadzorom njih trojice, jer na početku nije nešto išlo kako treba pa su pozvali i trećeg. a ovaj drugi, koji je kasnije zvao onog trećeg, mi je objasnio kako da resetujem grešku da mi guma "nije bušna", pošto sam prethodnih dana naleteo na dublju rupu :) nažalost nisam baš sada od neke pomoći pošto im imena ne znam. a Alone ne bih h
  3. hahahahah, daću ti adresu da "odneseš" moj stari E39 530D touring ;)
  4. Radi se o BMW 525d (E61) Touring, 2005 godište. Bio sam pre par nedelja, tačnije 06.12., kod Alone na servisu (ako Alone čita ovaj post: onaj sa bečkim tablicama koji je dolazio sledeći dan opet pošto vazduh iz kočnica nije bio ispušten kako treba). Od tada mi se ne puni baterija u ključu a radio stalno „zaboravlja" unete(saved) radio stanice. Problem sada imam i sa rezervnim ključem, ni on se više ne puni i trenutno moram da „guram" ključ u vrata da bih vrata/gepek otvorio tj. zatvorio, a najviše me nervira kada ćerkicu vodim u vrtić(sedi pozadi desno) oblećem oko kola kao manijak :D. Da
  5. evo i jednog ružnjaka. trenutno ništa od posebne opreme osim 20" RH felgi sa letnjim gumama (preko zime 16" felge sa zimskim). na proleće ćemo videti šta sve treba da se radi i naravno slediće još više slika. ove trenutne slike su napravljeno od koleginice iz firme sa i-phone.
  6. pozdrav svima na forumu. ovde preko me zovu Nicky a pravo ime mi je Nikolica (s prikolicom :dance3: ). Inače vozim 525d Touring (E61) 2005g (slike slede kasnije). BMW Power rulez :)