Tamara

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tamara

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Tamara Djurdjevic
  • Automobil
    BMW
  1. nisam jos.... :( auto je stajao u garazi malo duze,mozda mesec dana, jer je bilo lose vreme,i kako sam pokusavala da ga upalim danima ,akumulatar se ispraznio i eto.... ovih dana ce se i to srediti pa cemo videti.
  2. da...dosta toga je menjano kod njega,ali provericemo i ovo! :)
  3. hvala puno! cim prodje ovo lose vreme,i uspem da ga upalim....eto mene.
  4. jeste,motor je sa karburatorom. a sto se tice sauha,automatski je,tako da ja tu nista ne diram. ovaj model je,kako kazu majstori,pola elektronika pola mehanika. valjda im je zato i komplikovan. ja vise ne mogu da se natezem sa tim covekom sto je radio plin,pricam mu jedno te isto ,ali on je tvrdio da ce biti ok kad se vrati sauh,jer to nije rado on nego drugi majstor , ali nita. vidim da ste iz Kacareva,blizu smo,ja sam iz Panceva,ako znate nekog majstora kome bih mogla da se obratim,da je proveren,i da nece da mi prica bajke .... bilo bi super!
  5. Pozdrav svima! :) nova sam na forumu....i vidim da se svi odlicno razumete u ove automobile,i zato bih vas zamolila za pomoc i sugestiju,da "pomognem" svojim kolima koliko mogu,zato sto mi je stvarno prirastao za srce! dakle,vozim kockicu,318i,86to godiste,benzin ,od letos ima i plin. moja porodica je treci vlasnik,auto je stvarno ocuvan. vec duze vreme se samo ja brinem o njemu,ali sobzirom da sam zensko,stvarno se ne razumem toliko oko ove masine. koliko bih volela doduse...znam neke osnovne stvari i sto je najvaznije,po meni,kako se ponasa u voznji posle neke "popravke". da ne davim