irmascher

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About irmascher

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Mirko Marić
  • Automobil
    BMW 320cd
  1. Hvala svima :) Razmišljao sam malo o felgama.. da stavim neke 18", ali loše ceste + i ovako krut auto nebi to bilo najbolja opcija za daily car kao što je ovaj meni... usto je 17" poprilično jeftinija guma..
  2. Hvala na pohvalama :) Planiram kad naletim još uzet crno nebi i M volan.. al otom potom..
  3. Što se opreme tiče... xenon digitalna klima multifunkcionalni volan s tempomatom podesiv po dubini i visini senzor za kišu polukožna sportska sjedala MK4 navigacija sa 16:9 displayom CD changer airbag u vratima i A-nosačima stražnji parking senzori Stavljen KN filter zraka, promjenjen filter uljnih para, izvađene zloglasne klapne, promjenjen lijevi nosač motora (LEMFÖRDER), reparinana 4.dizna, promjenjnei prednji stabilizatori i seleni (meyle HD), promjenjen termostat i svi remenovi s koturačama (veliki servis)... Zatamnjena stakla te stavljen drugi zadnji lonac (originalna cijev je
  4. Ljetos promjenjena sva 4 diska i pločice... Stavio sam ATE Powerdisc i ATE pločice. Također zamjenjeni zamajac i set kvačila. Promjenjeni sva ulja (motora, kočnica, serva, diferencijala, mjenjača).. Ljetni set je style 119 sa GY Asymetric 2 gumama Zimski set je na style 154 sa GY UltraGrip 8 gumama
  5. Pozz svima. Evo da predstavim i svog ljubimca, u mene je već dvije godine. 320cd 9/03, sad je na satu 192 000km. Urađen je remap na 185KS.
  6. kakve su sanse da je u mene bm54 modul ako je auto ovo godiste i ima serijski mk4 kompjuter? moze li se modul klime uglavit uz male prepravke postojece maske ili bas moram kupiti novi?
  7. Uglavnom ovako stvari stoje... Moj auto (320cd e46) ima tvorničku navigaciju, SA606 display i Mk4 racunalo (ne znam koji je radio modul, jel zna tko ako auto dolazi serijski s MK4 kompom, jel i radio modul automatski bm54?), a godiste je 9/03.. E sad.. mogu dobit za jako male novce 16:9 cjelu instalaciju, pa me zanima hoce li treba koliko kopat po autu... Znam da trebam komande klime pomjerit niže (hoce li moci fino lec u onu ladicu da ne kupujem novu ladicu s pepeljarom?)... Hoću li trebat mjenjat radio modul? Znam da cu morat flashat MK4 kompjuter, zna li tko sta je sve potrebno za to?
  8. Pozz svima, ja sam Vjeran. Živim u Čapljini, vozim 320cd.. eto toliko :)