bimsbims

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bimsbims

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Boris Savovic
  • Automobil
    BMW 520 2011
  1. Hteo bi da cipujem moga ljubimca ali sam u velikoj dilemi dal ga cipovati sa Race chip ili nekim drugim dal mozete da mi pomognete? Hvala puno na pomoci
  2. Pa i da sam Cak Noris ne bih mogao da vozim i da gledam to je radi dece da mi ne skacu po glavi :P
  3. Znas sta je tu sada problem posto je on meni jos pod garancijom i moram da proverim kako to da se odradi a da ne izgubim garanciju :)
  4. Da u pitanju je auto iz potpisa...Dal to mozda neko radi po Bg ? :rolleyes: Gledao sam po netu i kao postoji porgramcic koji se nareze na DVD i kosta preko 200 E :) i onda restartuje taj mod i kao radi ali idi bre gde da dam 200 jura za to a pri tome pitanje dal radi :) Kao uplatis novac dobijes link za skidanje sam narezes i to je to :)...
  5. Dal neko mozda zna nacin na koji se moze pustati video fajl u toku voznje jer pre 20 km na cas automacki ugasi DVD i bla bla bla radi vase sigurnosti cemo iskljuciti video :pleasantry: B) ... Kako se resiti toga :)? ;)
  6. e jos jedna mala informacija za par dana mi stize DVD BMW Navigation DVD Road Map Europe PREMIUM CIC 2012 :) u kojoj ima Srbija full mapa :)
  7. Stvarno neverovatno iskustvo i uzivanje voziti ga...
  8. Evo par brzinskih slicica za par dana cu to malo lepse da uslikam za aparatom ovo je samo tel radio :)
  9. Mislim da nisi u pravu imam drugara ali on je pre par meseci kupio BMW X5 u Srbiji i pazi on ima mapu cele Srbije ...pa cak i svim malih ulicica jer smo testirali u Vrscu i ima bas sve ulicice detaljno uradjenje ...samo da mi je nekako naci taj update :)
  10. Pre par danas sam kupio 520 F10 u full opremi sa profi navigacijom i ona mi je odlicno radila dok sam dosao u Srbiju :) i kako se ubacuju mape dal neko znas za nasu lepu zemlju Srbiju :)?
  11. Pre 2 danas kupio svog prvog BMW u pitanju je BNW 520 F10 model proizveden kraj 2011 godine (slike cu da okacim za par dana samo malo da dodjem sebi :)..autic je neverovatan prosto sam ocaran BMW .Pre ovoga sam bio veliki zaljubljenik u Mercedesa i posle par godina resio sam da probam malo BMW i mislim da nisam pogresio :) Imam jedno pitanje posto sam ga kupio u Nemackoj a pitanje je kako ucitati tj ubacuiti mapu za navigaciju za Srbiju da mi radi...u pitanju je ona njihova pro navigacija velikim displejem... Hvala na pomoci :)