loshMi

Members
  • Content Count

    481
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About loshMi

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 10/25/1989

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos Krstic
  • Lokacija
    Leskovac
  • Automobil
    BMW 316 E30 M40
  • Interests
    Racunari i Automobili
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=30688
  1. Bilo ne ponovilo se :D Hvala
  2. Kolko sam ja uspeo da vidim zdrav je cim ga registrujem ide na dizalicu u servis da se izmenja sta sve treba i da se sredi i onda cu tacno znati da li je pustio negde ili nije i ako jeste kod limara ide da to zakrpi dok se nije prosirilo :) Hvala.
  3. Normalno dolazim na BMW skup ako mi nesto ne iskrsne :)
  4. Evo posle dobrog jutarnjeg tusiranja :D
  5. Dal je bolje reparirati letvu ili kupiti drugu i koja je cena
  6. Uzeo sam ga brate ima da se doradi ali nista opasno, sjebali mu servo nekoliko zvucnika ne rade, centralna i branici malo okrnjeni ali brate 150 od rumenke do smedereva nije osetio put, motor radi kao sat. Vredi svaki evric, sutra slike kad stignem u leskovac.
  7. Danas zvanicno pristigo je novi clan bmw porodice u moje vlasnistvo, u nedelju kacim slike BOX je u toku sa tim bmw-om posto ga je on sredjivao, malo je zapusten ali sto se motora tice pervertito :)
  8. Dobar ti je auto, nisam znao da te zovu kremenko ;)
  9. Agonija zavrsena bmw otisao u ruke drugog vlasnika (prodat) sad se kupuje nesto oko 3000-3500e pa videcemo :) Moze lock na ovu temu bila je duga i iscrpna :)
  10. Mislim da ci da odradim jednu skoljku sa super limarijom ali losim motorom da uzmem pa da to isprepakujem videcemo, javicu se ja ako nesto bude. Ne stajte mi na muku j***m mu misa zajebo sam se pa sta sad da se ubijem zbog toga, bice nesto. Hteo sam bas ovu kocku da napravim zato sto mi je prvi auto koji sam imao i zato je sve ispalo kako jeste. Ali nebitno. Ako neko ima dobru skoljku iz leskovca i okoline neka ponudi a ja treba da idem da ugovaram nesto pa mozda i to uzmem videcemo :)
  11. A kazi mi sta da kupim i koje su to sitne pare? Ja sam gledao polovnjake bez 2000 evropskih nema nista normalno a da nije staro 30 godina, ovde sam spucao dosta para a trebam nekom za 300e da poklonim -_- skrpicu ga pa kako hoce
  12. Voda bila resio sam to. A za ovo oko viljuske videcu s majstorom j***m li ga nisam ni ja zagledao :/
  13. Danas se malo radilo oko auta :) Ocisceni svi kontakti oko farova, spakovane zice kod vozaca, sredjen problem oko curenje vode unutar auta, I danas sredjene zice Potreban mi je ceo prednji trap da kupim (NOV) moze li neka preporuka na koji broj da se obratim gde su jeftiniji delovi.
  14. Kad bih ti reko da sam i nju kupio novu i za 3 dana je sjebao onda bi ti jasno sve bilo :D
  15. Taman posla da sam reko da si mislio ruzno, samo kazm nemam alat radionicu sve sam radio kod prijatelja ali on sad nije tu tako da se vozikam ovim sto imam :) Jbg takav je zivot :/