Banja

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Banja

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 02/06/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lokacija
    Indjija
  • Interests
    e36
  1. :D I jos bolje vas nasao! To je sve stvar do coveka. Ko sta ceni. Meni je uvek bilo bitnije druzenje i dobri odnosi nego kola ili lova ili bilo kakve materijalne stvari. Necu da kazem da je kod tebe suprotno nego ja malo nisam normalan po tom pitanju. Cesto preterujem u zajebancijama a i cesto se izdrkavam na autu ili potrosim sve sto sam zaradio za mesec dana i jos pozajmim toliko! Znam da to ne valja i sve to ali, sta cu - takav sam! Ne mogu protiv toga (probao sam). :D Nek ide zivot!!!
  2. Ne da je konj - nego strasno. A i nije mi rodjeni burazer nego od tetke. Sigurno je da se trebao javiti i to odma to vece a ne da ga ja sutradan trazim. Valjda mu je bila frka! Jebiga, uvek sam mu davao auto a i on je meni njegov, dok je imao merc 124 300D. Bitno mi je sada da ja vidim da se on aktivira oko sredjivanja, da radi nesto na tom pitanju. Oterao sam ga kod odlicnog limara, izace me popravka preko 1500 evra!!! Nego - gde da nadjem hladnjak od klime i hladnjak motora? A trebace mi jos dosta sitnica. Osnovno sam kupio. Delovi do sada 750e! :D Ocu ja ovde dobijati obavestenja o sakup
  3. Auto se sredjuje. bice gotov za desetak dana. a da mi je bila neka skola - nije. ko ga jebe! Nikada mi nije bio problem da pozajmim auto nekom u koga imam poverenja pa nece ni sada. a nije mi problem ni da uzmem tudji auto. tako da sada kada nemam MOJ auto uvek imam par komada od drugara da uzmem kada hocu da se koristim. nego dali da ubacim jos slika??
  4. Ja sve delim sa drugarima!!! :preved: jete da mi se to par puta odbilo od glavu ali nema veze. imam tvrdu glavu!!! Nije mi problem da dam auto nekome u koga imam poverenja. Mislim na njegovu voznju i na njega kao coveka! A sto se zena tice... Ima li ista lepse nego podeliti neku dobru ribicu sa nekim dobrim drugarom???
  5. ubacio sam sliku. ko mi moze reci neke cene delova? vecinu sam vec nasao.
  6. banja me zovu, iz indjije sam. kako da ubacim slike auta?
  7. Kupio sam prelepu bembaricu (e36) pocetkom ove godine a posto imam los obicaj da lako pozajmljujem auto tako sam mladjem burazeru dao djuntu da se malo drka po gradu ali sam mu rekao da mora da mi je vrati do ujutru posto rano imam obaveza... Ustajem ujutru - nema auta, zovem ga - nedostupan!!! hmmm... Kada sam zavrsio sa poslom obidjem par kafana, nadjem burazera i on mi saopsti srceparajucu vest: SLUPAO SAM TI AUTO... ;) To se desilo pre otprilike mesec ipo a poceo sam da ga sredjujem tek pre par dana iz nekih meni poznatih razloga. Nov sam na ovom sajtu a i na internetu uopste tako da sa