Milivoje

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Milivoje

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milivoje Jovanovic
  • Automobil
    opel corsa
  1. Bitno mi je da kupim auto koji je u dobrom stanju a sad dal je benzinac ili dizel to mi je manje bitno..pa sta je po tebi najbolji izbor: 318i 143ks ,320i sa 6cyl i 150ks ili ipak restajling 320d sa 150ks sa 6 brzina? Sto se tice zadnje vuce naravno,nisam neki trkac kao sto sam vec napisao,pazicu do maximuma :)
  2. Nisam preterani zaludjenik za brzim voznjama,ali svi mi volimo da stisnemo gas ponekad sto je normalno.. :) imam i calov auto koji cu voziti ako mi bas bude problem sa zadnjom vucom po snegu,ledu.. I neka mi neko kaze kakav je ovaj sa 136 ks i jel bolje uzeti benzinca ili dizela ukoliko ne budem uzeo restayling 150 ks..hvala unapred :)
  3. Ljudi hvala svima ;) inace model sa 136 ks,isto ima prica da je krs od motora a ima i prica da je mng dobar i da bukvalno nema greske...sta je tu istina xD ?
  4. Aha,hvala ti brate,ti si mi najvise pojasnio otprilike kako i sta sto se tice ovog auta.. :) evo recimo ovako nesto,cini mi se odlican,sta ti mislis? http://www.polovniautomobili.com/oglas2511168/bmw_320_i/
  5. ok,hvala ti..mozes jos samo da mi kazes prosecnu potrosnju i jel stvarno toliko skup za odrzavanje kako se prica...? negde procitam da mu je odrzavanje normalno kao i kod svakog auta novije generacije a negde da je preskup..
  6. Ovako: doslo vreme da kupim sebi auto..i najvise bih voleo da sebi priustim bmw 320..2001,2002 godiste..svejedno dizel ili benzinac,cuo sam da je verzija sa 150 ks mnogo bolja..imam 18 godina i ne razumem se bas nesto o automobilima,znam samo neke osnovne stvari..i dali moze u iole dobrom stanju taj auto da se kupi kod nas za 5000 eura..? i sto se tice zadnje vuce,dali je stvarno toliko problematicna na snegu i klizavom putu...? :) i ako neko ima iskustva sa ovim autom neka mi iznese misljenje,hvala unapred :)