Boki D

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boki D

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bojan Lukic
  • Automobil
    BMW e46 320D Karavan
  1. Odlicno izgleda. :worshipbmwts9:
  2. Hvala ljudi!!! leon63 Posted Today, 07:15 PM Šta ga nameštaš toliko??? Oba fara nameštam za 40 min. Inače extra izgledaju. Pa i ja ugradim gotove prstenove... al posto ih PRAVIM treba puno zivaca i vremena s kojim sam jako kratak! :pleasantry:
  3. I da ne zaboravim jednu jako bitnu stvar, poceo sam da pravim prstenove za njega i imam par slika dok ne bude gotovo! Fakticki je jedan far gotov pa evo vidite dok ne bude gotovo kako bi to trebalo da izgleda! :dance3: Ovo je u garazi,tako da su malo jaci pa objekti na telefonu prikazuje mutno!! Zato sam ga isterao napolje,da se vidi kako pi izgledalo po danu! Mogu vam reci da sam prezadovoljan kako izgleda! Za sad toliko, cim bude gotovo slikam i postavljam!!!
  4. Hvala jos jednom ljudi! Eleem stigla rucica u dosta losem stanju od E60 koju je drugar bukvalno bacio :prankster2: tj izlizao se onaj hrom oko nje.I ja se naravno bacim na posao i sredim je,prvo oguljim,plastik prajmer,baza,lak i to je to ko nova! Mnogo bolje uzivo izgleda al... :pleasantry: Svaki komentar dobro dosao!!!
  5. BRAVO,savrsena bekrijica :thumbsup: :e30:
  6. Crni definitivno mozda cak i u sjajno crnu :pleasantry: Opet je to moje misljenje :D
  7. Nisam stavljao distancere,ET-felen je napred 35 a pozadi 30, jotaza je 8,5 i 9 tako da je felna sama po sebi izbacene i bogami siroka!
  8. Hvala ljudi na komentarima...trudim se!! Hahahaha jbg na kraju crne al sta da se radi :dance3: :dance3: Jos samo ANDJELE da stavim,svugde ima ccfl a ja trazim led :pleasantry:
  9. Montirane,felnice,krovni nosac i bi-xenon projektori!! :dance3:
  10. Lepa bekrijica,bas mi se svidja! A sto se tice grilova deeeeefinitivno crni :big_boss: ali opet to je stvar ukusa! Sto se tice presvlacenja i nije neka filozovija,a ja sam moje licno farbao tako sto sam prvi put ofarba tako sto nisam ih uopste pripremao nego samo sam ih oprao i prespricao tako da mogu da ti izdrze mesec dana da ti nespada farba,a posle sam ih pripremio kako treba i sredio tako da sad stoji boja u fulu kao da su novi! Tako da odes kupis obican BUMPER sprej ili sjanji, pa opali ako ti se ne svidja samo ih ostruzes plastikicom biloo kojom i ka novi su!
  11. Evo malo sam se igrao,pa me zanima vas misljenje?? SIVE ili CRNE :pleasantry:
  12. Slike su malo losije posto su sa mob-a al bice bolje!!!
  13. Pa suncan dan pa da malo probamo felnice,koje su inace na prodaju!