Kanarinac

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kanarinac

  1. Istorija se ne ponavlja, nego nije ni prestala.Ovo mi se desava od pocetka rada foruma.
  2. E to se deshava i meni, da ili moram da kliknem vishe puta, da otvori ili da refreshujem.Do kompa nije poshto sam probao sa razlichitish kompjutera.
  3. Dakle vec duzhe vreme, se ovo deshava.Kliknem na neku temu i ostava pola sata, ili je en otvori uopshte.Ovo mi se deshava samo sa ovim forumom,sve ostalo otvara normalno. Jel ima josh nekoga sa slichnim problemom?
  4. Poshto vidim da cesh da pakujesh neshto vec, hocesh ovaj motor da prodajesh?Ako je dobar naravno?
  5. I veci shank na gepek obavezno!
  6. Jesi ti beshe na pravnom josh ili ga zavrshavash? @Bata Aca Za shta da te vrbuju leba ti?
  7. Objasni ti meni, kako je to fabrichki auto ciganija? Jbt da nije foruma, mislio bih da mi auto pali i radi, a ovde ispade da mi je motor zveknuo. E zhivote... Nishta sutra cu da otvorim motor da reshim to.Pozdravi te tboje pouzdane izvore :drinks:
  8. A shto ti se boja na banicima razlikuje od ostatka auta?
  9. Au bre kakvi ste.Da je mushko sad bi ga naduvali 20 puta :pleasantry:)) Kako ja nikad nisam video ovu ciganiju na Vidikovcu?
  10. A ovaj spojler sa gepeka ocesh da skidash?Neshto mi deluje ko na piletu sise
  11. Nisam razumeo ovo sa bushilicom bash :lol: Mozhe to kapiram i polirkom da se uradi.Nishta onda hvatam se shmirgle i krecem uskoro. A jel postoji neki lak da se posle to zashtiti a da ne izgubi sjaj?
  12. Poshto mi Dragance rece da ima ovde negde opis,al ja ga nisam nashao reko aj da pitam.Jel zna neko detaljan postupak poliranja da mi objasni?Dakle hocu da ispoliram rubove samo od chega se krece i sl.ivice felni su oshtecene jel to da prvo sredim pa da krecem ili kako vec ide? Naravno ako se neko time bavi mogao bi da kazhe koju rech.
  13. Chek bre pa to ulubljenje od udara tj zato shto je auto povukao tu.Mislim da nije samo do peglanja.
  14. Druzhe ne mislish valjda to udubljnje da popunish gitom?
  15. creveni m,3.6 je kod djoleta.Za crnog ne znam
  16. Pa boja je chini mi se slichna j***m li ga :preved: Vidish da sam ga ubo :preved: Uzeo sam bio i ja m3 od te ekipe.Bolje da ne znash u kakvom je stanju bio.
  17. Vidim ja poznat mi auto. Svaka chast stvarno si ga sredio kako valja.A takvi automobili uglavnom zavrshe kod takvih likova koji se izhive na autu i prodaju dalje bez ulozhenog dinara.
  18. Pa zar nije putica vozio m5 na adi huji letos?
  19. E putica :) znam da je tako neki bio :lol:
  20. Napisao chovek i da su radjena kod tapetara i da je shtopke sa sprejem radio. Jel ovo od Stupice (tako se preziva valjda?) bivshi auto?
  21. Au brate mili.Kakav je beli :D VRH! Transporter fekne su sa m5 chini mi se eno i duci ima takve u kompletima od m5ce :wub: Josh jednom mrak su svi primerci ali je brate M vrhunski.Neprevazidjen auto po meni!
  22. Draganche za onog sivog sam ti prichao da sam video.Vozi ga nekli debeli Ciga sa ogromnim drvenim krstom na retrovizoru.Inache auto se sija i dalje :D
  23. Ako ti trebaju slikovi imam 195/50 15 DOT je slik u pitanju.Yokohama ADVAN 038 u jako dobrom stanju.Znachi komotno svaku trku na njima u celoj sezoni da vozish.Tvoje su za 70 evra obe