Teshoo

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Teshoo

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milomir Tešić
  • Automobil
    bio m20b25e30 :/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dobro sad... ja sam hteo vizuelno da ga sredim, a sto se tice hidraulike mogu samo da se smeskam i mastam :) Farbanje auta, poliranje, polukadice, volan, presvlacenje, a sve ostalo fabrika. Ima jedan ovde 528 pa ga zagledam iz dana u dan. definitivno je razlika, ali tako imam zelju da ga ispostujem da se sija :) :e30: :preved:
  2. nisam ja lud. Kad nemam dodira sa necim ja onda ili trazim ko je sta pitao ili sam pitam ma koliko glupo pitanje bilo, a ne pametujem okolo da mi se ljudi smeju(ovo se ne odnosi na nikog licno), jos da mislim da sam u pravu dok mi se smeju iza ledja. Dakle radije cu da lupim i jedva da ostanem ziv, ali cu bar biti pametniji i tu pamet primeniti gde mi je potrebno. A onda se javi Boban i lepo objasni i da svoj zakljucak. Moje postovanje za taj post, trebaju mi bas takvi komentari. A evo jedna 5ca sa neta koja mi je bes extra. e28
  3. Meni kao laiku razlika je samo u enterijeru i sasiji i u 5 rupa za felne. imam opruge sa e30, neku klimu i obc. neznam prima li m50 "na sraf" jesu li slicni trapovi, ako potrazim sper dif od kog auta da trazim, ima ga i sa m30 motorom - da li to znaci da mi ne bi trebale prepravke sasije ako bih isao kasnije na v8? Kakav je na klizavom u odnosu na e30.
  4. naravno, ali mene interesuje npr. moze li klima iz e30 u e28 bez prepravki, kakav je na trapovima i td. u sustini serija 5 bi trebalo da je bolja od serije 3 ali opet vecina juri seriju 3 ponekad nista ne razumem i zid mi se sve vise cini kao dobra ideja za ceskanje glave. otkud znam da nije izkompliciran u nekim delovima i sl. ako bih uzeo neki da "restauiram" kasnije mogu li kombinovati neke delove sa e30 i sl. nije bas kao da vidjam redovno e28 ni po ulicama ni po otpadima. ;)
  5. Moze li mi neko reci kakve su slicnisti i razlike izmedju ova dva vozila. U sustini trebaju mi prednosti i mane u odnosu na e30. Nije me interesovao ovaj model dok nisam video jedan u fullu, a sad bih sve da znam. Interesuju me tehnicke karakteristike, izdrzljivost i moguci problemi, ali svako ko zna nesto specificno slobodno nek kaze.
  6. Bolje vas nasao :) "prikacio" sam se vec u novembru ali trci levo desno i zaboravih na forum, sram da me bude :)
  7. Zdravo svima ja sam Tesic Milomir iz Cacka, vozim kockicu kupe m20b25, mada se trudim da ga yamenim drugim BMWom... za sad toliko... Zivi bili :D