Deka

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Deka

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 01/18/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    dejan protic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    bmw 320i
  1. Pozdrav za sve clanove kluba Postavio bih par pitanja za E30,320i,83 god 1:pod saughom mi radi na 2000 obrtaja,dok se zagreje padne na 1200,sad probao sam to da smanjim ispod 1000 ali onda me zeza u saobracaju,pri naglom zaustavljanju hoce da se gasi ili jednostavno na leru radi neravnomerno,takodje kad smotam volan skroz do kraja,obori obrataje,skoro da se ugasi.Sad dali bih mogao uopste saugh nekako da smanjim i u cemu je problem pa nemogu da ga nastelujem da mi radi ispod 1000 obrtaja normalno? 2:menjao sam skoro kugle na viljusci pa mi se cini da jedna nije legla skroz do kraja i da vi
  2. i da,niko mi nije rekao cene ali ja sam ipak pazario ovu pumpu za 5000 din.
  3. momci,hvala na raznoraznim savetima ;) .kako bilo,cim ugradim novu pumpu iskljucujem je,jer ova je stalno radila,uvek ga palim na benzin i nikad ispod 20l benzina u rezervoaru i ipak je crkla.
  4. dali bi mi odgovarala ova pumpa?navodno odgovara za opela,forda,bmw,ww itd..
  5. pozdrav imam problem na kockici u pitanju je 320i 83' i desava mi se da auto vergla i nema sanse da upali dok na kraju nisam ustanovio da mi pumpa blokira.kad je malo "cuknem" onda proradi i upali pa nemetano radidok cujem pumpu kako bruji.e sad ocigledno da ce uskoro da vrisne pa me zanima koje su cene pumpi i dali naprimer moze pumpa od nekih drugih kola? jos jedno pitanjce,posto sam plinas a nije mi jasno kako onda nemogu ni na plin da palim? hvala
  6. ler mi je od starta znaci na tacnije 1800 obrtaja,dok dostigne radnu on padne na 1000,probao sam da smanjim ler ali onda hoce i da se ugasi.tako mi je i na benzinu.
  7. dali moze da se smanji automatski saugh i ako moze kako?radi mi na 2000 obrtaja dok nedostigne radnu temperaturu i onda je na 1000.sa obzirom da sam skinuo termostat treba bas vremena da se zagreje.usput na plinu je.hvala.
  8. Jednom sam vec postavio pitanje ali ocigledno nisam lepo opisao problem :) Dakle,auto u toku voznje jednostavno pocinje da stvara jacu struju sto vidim po signalnim lampicama ili kad je ukljucen ventilator,farovi itd.Cini mi se"pumpa"pocne da zuji kao luda,inace vozim na plin,i to nekad zna da traje i duze vreme i prestane samo od sebe a nekad i traje sve dok je upaljen.Dali neko zna u cemu je problem?
  9. u zadnjih par dana mi se desava da kada upalim ventilator da duva (inace radi mi samo treci stepen brzine),kao da se pojaca struja i on sam pocne jace da duva a i lampice unutra kao i farovi jace sijaju.kada ga ugasim to nastavi i dalje dok malo "neizakam" prekidac za ventilator,ali to sad pocinje i samo od sebe da se desava.molim za pomoc. :angry:
  10. moze li neko da mi kaze cemu sluze ove dve lampice posto mi se prva upalila?
  11. neradi mi pokazivac predjenih kilometara dok brzinomer radi,moze pomoc?inace kao sto sam vec jednom naveo,to mi se desilo od kad sam menjao komplet kvacilo? :pilot:
  12. :) Pozdrav svim clanovima kluba,ime mi je Dejan i vozim kockicu 320i '83 god. Sajt je odlican i sa obzirom da godinu dana imam bmw ovde mogu mnogo vise da naucim o njemu :D
  13. 3 pitanja za majstore, -menjao sam ulje pre neki dan i resetovao sam lampicu "inspection",medjutim ponovo se upali nakon nekih sat vremena mirovanja.ponavljao sam par puta ali isto? -ventilator mi radi samo na trecem stepenu,proveravao sam prekidac i ispravan je? -i brojcanik kilometar sata mi neradi dok brzinometar radi?to kad sam menjao lamelu nesto se sj...... :D to bi za sad bilo to :)