smiga

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About smiga

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Šmigić Dejan
  • Automobil
    BMW 320 i coupe
  1. Prilikom kupovine E92 nisam dobio adapter za skidanje sigurnosnih šrafova. Otišao sam do Delte i po broju šasije uz dodatnu proveru majstora,naručio sam adapter koji je stigao za sedam dana sa cenom od 910 dinara. Adapter odgovara sigurnosnim šrafovima tako da sam taj problem rešio.
  2. Ima i svetlih trenutaka! Danas sam o trošku BMW-a promenio sve četiri bobine, pa sam iskoristio priliku i doneo ćetiri nove svećice koje su mi promenili prilikom promene bobina. Naime, kako kažu, tu su se pojavljivali problemi, pa sada ugrađuju usavršenu verziju! Ne znam za koja godišta i koje modele to menjaju (moj auto je 2009.)ali nije zgoreg proveriti u Delti za još koji model.
  3. Čovek iz Auto line prodavnice kaže da originalno ulje nabavlja iz Delte i da nije nivelisao cena. Ulje je orginalno,tj. isto takvo Delta sipa u motore.
  4. napraviću za koji dan kvalitetnije predstavljanje, samo da ušminkam auto posle redovnog servisa. No, dok se to ne desi, saznao sam dosta korisnih informacija za početak, jer nisam imao nikakva iskustva sa BMW-om i njegovim održavanjem. Podeliću sa vama neke detalje vezane za redovan servis. Blago rečeno, Delta me je "ŠOKIRALA" sa cenama koje sam saznao i kasnije uporedio sa drugim dobavljačima! BMW E92 Prednje disk pločice (verovatno Textar) 15690,00 Senzor 2412,00 podmazivač 166,00
  5. Izgleda da je teže ubaciti slike, nego dočekati auto. Nešto mi ne ide, mada sam ispoštovao savet iz gornjeg topica.
  6. Konačno ostvarih svoju davnašnju želju, da vozim BMW coupe. Za nov nikada nije bilo love, pa je trebalo strpljivo čekati neki model star 3-4 godine da mu cena padne na prihvatljivu cifru za ovo vreme. Nema ih puno u Srbiji, a da ispunjavaju neke moje osnovne uslove, pa se čekanje odužilo. E 92 320i coupe automatik Proizveden 2009. Registrovan IX 2013. Kupljen u Delti, nov gde je i održavan. Uredna servisna istorija. Kupljen od prvog vlasnika. Prešao 66000km. [/img] [/img] [/img]
  7. Veliki pozdrav svima na forumu. Ostvarih konačno svoju davnašnju želju, da vozim BMW coupe! Pre nekoliko dana sam kupio BMW E92 320i coupe automatik 2009. Nadam se lepom druženju.