crveni m3 cabrio

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About crveni m3 cabrio

  • Rank
    bmw pocetnik

Recent Profile Visitors

355 profile views
  1. Ovaj se nalazi kod nas v ljubljani več so provjerili ali nije ta, ovaj nama ni smg ni navi, i feltne so mu manje.
  2. Znaci ono što so mi policaji pričali so sve neka gluposti. Rekli su da so lopovi auto nakrcali na neki kamjon i otišli, ali mislijo sam da ovo je glupost. Nije mi bilo jasno kako so mogli bez ključa pomakniti avto jer mislim da je smg menjač malo kompliciran da se avto gurne.
  3. Znam da su razbili bravu jer sam našo jedan dio što se nalazi unutra nje, i poznato je da se to tako radi.
  4. Nije bio kod mene ni pola godine, auto je imao alarm (original). Ali ne mogu vjerovati da se može ovaki avto tako jednostavno ukrast. Razbili su bravo na vratima i otišli sa avtom.
  5. Ja sam Marko sa Kopra(SLO), Tražim več godino dana nekoga da bi mogao mi nekako pomoč jer su mi 07.09.2006 Ukrali ispred kuče Bmw M3 cabrio SMG 2003 God. Kupijo sam ga prije par mjeseci i evo ti ga, nema ga više. Šteta mi je to nije bijo kasko osiguran tako da sam izgubijo 35.000 EUR. Tu imajo neki krijumčari, koji su sad u zatvoru, i ja sam osobno razgovarao sa njima kad so ukrali bmw-a, i rekli su mi da je avto v Crnoj gori i da ga možem dobiti nazad, ako platim 7000 eur-a. Stvari so se loše napravile i oni su odustali od ovoga i nakraj so dobili zatvor. Sad se obačam na vas da mi ne
  6. To mi je bio avto, ali so mi ga ukrali ispred kuče 2006 godine.Kažu da je avto negdje v CG. obala