Bmwowner

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bmwowner

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Marko Obradovic
  • Automobil
    bmw 318i e46
  1. Da se ubacim i ja u temu,kod mene je ta pumpa crkla,znaci nije htela da se iskljuci i cula se kako zuji sve dok nije crkla i dok je auto bio ugasen. E sad ne znam koji je razlog sto je ona ostala upaljena kada sam ugasio auto,da nije u pitanju neki relej?
  2. Temperaturu mozes procitati u OBC. Evo jedan link kako da udjes,znaci na broju 7.0 pokazace ti temperaturu.
  3. Bmwowner

    bmw e46

    Danas sam resio moj problem,barem za sad. Upitanju je bio jedan kontakt na ulosku brave,kada se okrene kljuc on je ostajao otvoren dok su se ostala tri zatvarala,isprskao sam ga VD-spejem i za sada radi.
  4. Bmwowner

    bmw e46

    OK,videcu da narucim taj deo,pa javljam sta sam napravio.
  5. Bmwowner

    bmw e46

    Drugi kljuc na zalost nemam,sve osigurace sam proverio i oni su dobri,moguce je da taj ulozak brave posto mi se to ne desava uvek,vec nekad radi sve normalno pali se sve iz prve,a nekad me zeza i po desetak minuta da nece da se upale te lampice i onda vrtim kljus izmecu drugog i treceg polozaja i one se nekako upale. E sad ako je ulozak brave da li moram da kupujem drugi i gde ga mogu nabaviti?.
  6. Bmwowner

    bmw e46

    Pozdrav svima. Nov sam na forumu,svaka pomoc mi je dobrodosla. Imam problem pri davanju kontakta,kada okrenem kljuc u treci polozaj(polozaj pre verglanja) u kom treba da se popale lampice na instrument tabli nista se ne desava,znaci ne svetle lampice i motor samo vergla a nece da upali. Da li neko zna u cemu bi mogo da bude problem?U pitanju je 318i e46
  7. Pozdrav svim clanovima