JokicE34white030

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JokicE34white030

  1. Nisam pratio temu, ali da se ubacim ovako :) Vidi druze za to duze paljenje posle plina, vidi sa kompjuterom, hoce neki put da pobrljavi tako, imao sam slican problem pa ga ja na tasteru za menjanje plin/benzin pretisnem par puta sa kontaktom i posle pali normalno :)

  2. Desio mi se kvar 26 Juna 2015, prezubio mi je auto za dva zuba ali srecom nista nije iskrivljeno...Primetio sam na zatezacu lanca(sraf) da mi curi ulje, odmah sam ga zatego i posle par dana je puklo nesto i zacuo se kao dizel, da ne duzim mnogo auto mi je stajao oko 6 meseci dok ga nisam oterao u servis u Paracinu, otvoren motor zamenjeni vodjica lanca i zatezac plasticni ostalo je sve bilo ok, uzubljen kako treba...skinut karter, opran, skinuta usisna grana, oprane trubice na usisu, nove svecice, nova bobina, razvodna kapa i ruka, to je sto se tice kvara...Skoro sam promenio rezervar, pumpu za gorivo, filter goriva i sipao onu tecnost za prociscavanje, skinuo 18ice BBS RS2 stavio Brock B2, odradio sam ih u crnu mat, pragovi i lajsne prednjeg i zadnjeg branika iz svetlo plavu u crnu mat, spustio ga KW opruge zute, i to mu je to za sada, na redu je farbanje i sredjivanje limarije, trap, evo slicice, pozz :)

    20160914_100906.jpg
    image_0_02_05_4e7aeb15bb03ab9e4ddddfb9cd
    20160929_200422.jpg

    image_0_02_05_ae8edc25b56ca49c5c2c9b96c2

    image_0_02_05_f370625be7e5991d6ee92df353

    image_0_02_05_3163959e990cd2d077cbdcbfa9
    image_0_02_05_3f77e31b433e4666fbb3ae27a5

  3. Auto je popravljen pre dve nedelje :) Momci iz Paracina su uradili pravu stvar, ide bolje nego sto je isao...Posto ga nisu oni radili prvi put, krenuli su sve od pocetka...Za svaki slucaj razubili uzubili, vakum creva povadili pa vracali polako sve na svoje mesto, zamenjena bobina, pumpa za gorivo, kapa, ruka, nastelovali ga...Sve u svemu sve se dobro zavrsilo, hvala ljudima koji su mi pomogli savetima :) pozz

  4. Nisam stigao danas da pogledam, pogledacu detaljno i struju i vakum creva, mozda neko nije vraceno na mesto...javljam... @777.boban tacno tako, motor je nov nov nov, cuje se tako jos od kad sam ga kupio, pitao sam proslog vlasnika decko mi je rekao da se tako cuje od kad ga je on uzeo, menjao je ulje, filtere sve redovno, auto je paljen samo radi zabave jer nije bio registrovan 12god, napomenuo mi je samo da ispostujem temp motora i temp ulja, posle je neunistiv ;)

  5. Jos nesto, auto na 2500 obrtaja susti, ne cuje se kako radi, hocu da kaze da lepo prima gas, koliko se ja razumem da ako je promasen jedan zub da benka nece lepo da radi i na 1000 i na 6000 obrtaja, kad su mi pukli klizaci cuo se kao dizel i prezubio za 2 zuba, a sad lepo radi samo me jebe struja izgleda, toliko o tome koliko vi znate da cim ne prima gas lose uzubljenje, radi na ler lose, trokira a u 2500 obrtaja lepo se cuje da nije uzubljen ne bi se cuo tako,bimmeri!

  6. Ako mozete pomognite, ako ne mani da mi popujete, sta je fora sa uzubljivanjem, radilica na OT bregaste imaju udubljenje, poklope se udubljenja i to je to, bregovi se gledaju jedan u drugi i kraj, sta ima drugo da se gleda? Ako ste neki djavo ovde pomognite, isti sam fan BMW-a kao i vi, mozda od nekih i veci! Ja bih svakom pomogao, da li vozi 1.6 ili 3.5, ako sam imao oskustvo sa nekim problemom i resio ga naravno da cu nekom da pomognem, A NE DA SE KURCIM DA BUDEM BOLJI OD NJEGA I DA MU PRICAM, "siroma", pao u ruke loseg gazde itd, stojim iza reci da ste debili i to je to!

  7. Curelo mi ulje, primetio sam to kad stanem negde duze da napravi baricu ispod, mislio sam da je semening radilice, zamenio sam ga oprao sve ispod, kad nije bilo to, nego na zatezac lanca onaj sraf sa desne strane, bio je labav...medjutim jedno vece sam ganjao auto i cuo sam da je promenio zvuk, ugasio ga i sutra upalio opet, cuo se kao dizel, oterao kod druga koji je majstor, otvorili smo ga prezubio je za 2 zuba, polomio spanere sto drze lanac, oprugu dole, sve plasticno unutra, narucio sam to sve iz Nemacke, namestili smo sve, uzubio ga je, znaci zakocio radilicu na OT tj na 0 i gore bregaste namestio kako treba, bregovi bregaste.gledaju se jedan u drugi, udubljnja se poklopila sve sve, 20 puta je okretano rucno da vidimo da nismo promasili kako dole stane na OT tako gore bregaste isto stoje

    ...Upalio je na kokavac, radio je sve kako treba primao gas, iso u blokadu, i ugasili smo ga da stavimo visko i sipamo jos malo antifriza, drugo paljenje katastrofa, jedva upalio, trokira, ne prima gas, haos...Kupio sam i ruku i kapu, isto se.ponasa, menjao filter goriva, pumpu, isto se ponasa, merili kompresiju, kompresija je 13 12 11 13 12 12, prima gas ide on kad se lagano daje gas, cim se poklopi odjednom frkce i pocinje da puca, oseca se i gorivo nekad, mislim da mu je smesa losa, ima li neko nesto da predlozi da mi pomogne, u nervozi sam velikoj, svaka pomoc je dobro dosla, radi se M5 E34 3.6, hvala unapred....

  8. Ne znam da li bi mogao taj da se stavi, ali ako hoces da prebacis samo klip sa gumicom onda trazi cilindar od kocke, imas spisak na dnu strane od cega odgovara.. Jesi otvorio tvoj cilindar, nije zardjao iznutra?

    Nisam ga skinuo, samo sam video tu gde se srafi da curi ulje, ovih dana cu da ga skinem i videcu sta je dobro na njemu vec sam narucio od kockice 2.5 taj cilindar 20e je, pa javljam ovih dana sta sam uradio